Τους έχει… κακοφανεί που ο Παναθηναϊκός παίρνει πια αυτά που δικαιούται στο χορτάρι


Τους έχει… κακοφανεί που ο Παναθηναϊκός παίρνει πια αυτά που δικαιούται στο χορτάρι


Διαφ.

Η απάντηση στο ερώτημα πόσα πέναλτι έχει πάρει ο Παναθηναϊκός, είναι “όσα δικαιούται”.

Παναθηναϊκός: Μία μίνι… εκστρατεία να αμφισβητηθεί η πεντακάθαρη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης επιχειρείται τις τελευταίες ώρες, με αφορμή τη συζήτηση γύρω από το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Αϊτόρ στο 80ο λεπτό της συνάντησης.



Μάλιστα γνωστό κανάλι αναρωτήθηκε σε βραδινή αθλητική εκπομπή, το γιατί οι Πράσινοι εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία Παπαδόπουλου. Θα προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε εμείς, λοιπόν, στην απάντηση.

Ο Παπαδόπουλος επέτρεψε στον Αστέρα με την ανοχή του να ρίχνει ξύλο, να κάνει καθυστερήσεις και να καταστρέφει γενικώς κάθε προσπάθεια να παιχτεί ποδόσφαιρο στη Λεωφόρο. Παράλληλα, δεν απέβαλε λίγο πριν το ημίχρονο τον Ιγκλέσιας, ο οποίος ενώ είχε ήδη κίτρινη κάρτα σταμάτησε σκόπιμα την μπάλα με το χέρι. Μάλιστα, δεν σφύριξε καν την παράβαση φάουλ.

  Συγκινητικό μήνυμα του μικρού Γιαννάκη! "Με αγαπάτε και θα περπατήσω!"

Στην επίμαχη φάση του πέναλτι ο Έλληνας ρέφερι όχι απλώς την έχασε, αλλά ανακάλυψε ακόμα και επιθετικό φάουλ του Αϊτόρ! Αν δεν υπήρχε το VAR, δηλαδή, θα είχαμε αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα. Όπως τόσα και τόσα χρόνια συνέβαινε, με τον Παναθηναϊκό να είναι ανήμπορος απέναντι σε όσα του έκαναν μέσα στο χορτάρι (και όχι μόνο βέβαια).

Τέλος, επειδή υπάρχει μία ακόμα βασική απορία, ας βοηθήσουμε εμείς εκ νέου. Η απάντηση στο ερώτημα πόσα πέναλτι έχει πάρει ο Παναθηναϊκός, είναι “όσα δικαιούται”!

   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: