Μόλις έσκασε: Εκτός δυο βασικοί ξένοι του Ολυμπιακού από την πρεμιέρα με Απόλλωνα


Μόλις έσκασε: Εκτός δυο βασικοί ξένοι του Ολυμπιακού από την πρεμιέρα με Απόλλωνα


Διαφ.

Χωρίς δύο βασικούς του ξένους και απόντος του Παπανικολάου, θα κάνει τη δίκη του πρεμιέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Ντεμπούτο στις εγχώριες διοργανώσεις για τον Μπλακ.

Ολυμπιακός: Με τρεις πολύ σημαντικές απουσίες θα κάνει πρεμιέρα ο Ολυμπιακός στην Basket League απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας.



Από χθες ήταν γνωστό ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος εξαιτίας μίας τενοντίτιδας δεν ακολούθησε καν την αποστολή στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ, όμως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Μουσταφά Φαλ, ούτε τον Αϊζάια Κάναν. Ο Γάλλος σέντερ δεν θα αγωνιστεί για λόγους ξεκούρασης, ενώ ο Αμερικανός γκαρντ ένιωσε απρόσμενα αδιαθεσία. 

Ελλείψει των δυο ξένων έτσι, ντεμπούτο στις ελληνικές διοργανώσεις θα κάνει ο Ταρίκ Μπλακ, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο Super Cup της Ρόδου λόγω του περιορισμού των 6 ξένων. 

  Η Κώνστα αποκαλύπτει τι ομάδα είναι - "Παικταράς ο Βεζένκοφ, αλλά…" (Vid)

Αναλυτικά η δωδεκάδα του Ολυμπιακού λοιπόν διαμορφώνεται ως εξής: Σλούκας, Γουόκαπ, Λούντζης, Κολοβέρος Λαρεντζάκης, ΜακΚίσικ, Βεζένκοφ, Πίτερς, Μπολομπόι, Μπλακ, Πάπας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: