Εκεί εστιάζει ο Ραζβάν ενόψει Ολuμπιακού – Έχουν βγει συμπεpάσματα – Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ


Εκεί εστιάζει ο Ραζβάν ενόψει Ολυμπιακού – Έχουν βγει συμπεράσματα – Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ


Διαφ.

Μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα έρχεται για τον ΠΑΟΚ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει ότι η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.

ΠΑΟΚ: Μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα έρχεται για τον ΠΑΟΚ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει ότι η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.



Παρόλα αυτά ο ο Ρουμάνος κόουτς πιστεύει στο γκρουπ, το λέει καθημερινά και έχει στόχο να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του.

Τόσο μέσω μαζικών ομιλιών, όσο και μέσα από προσωπικά τετ α τετ με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ο Λουτσέσκου θέλει να τονώσει την αυτοπεποίθηση τους ενόψει του αγώνα της Δευτέρας που μπορεί να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Δεν υπάρχει μέρα που να μην μιλάει στην ομάδα ο 53χρονος τεχνικός έχοντας στο μυαλό του ότι το πρόβλημα πέραν από αγωνιστικό, είναι ψυχολογικό, ειδικά για το φαινόμενο με τον ΠΑΟΚ να δέχεται γκολ στις καθυστερήσεις σε τρία από από τα επτά ματς στο πρωτάθλημα ως τώρα.

  Τρομερά πράγματα από Τζέιμς! Άφησε εκτός top5 της Euroleague Ναν και Λεσόρ

Μέσα από αλλεπάλληλες συζητήσεις με τους συνεργάτες του ο Λουτσέσκου έχει βγάλει τα συμπεράσματα του για το “τις πταίει” και ο ΠΑΟΚ δεν έχει τα αποτελέσματα που θέλουν όλοι, μένοντας ήδη εννέα πόντους πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας. Δεν έχει να κάνει μόνο με τους αμυντικούς, αυτή είναι η εύκολη ανάγνωση του θέματος και αυτό που προκύπτει από την ανάλυση είναι ότι η ομάδα βάσει της δουλειάς που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα στις προπονήσεις δεν έχει πάρει αυτό που της αναλογούν.

Σε οτι αφορά τα πλάνα της ενδεκάδας του ντέρμπι, το τεχνικό τιμ έχει αναλύσει τα δεδομένα και τον αντίπαλο και έχει καταλήξει σχεδόν στις περισσότερες θέσεις που θα ξεκινήσουν τον αγώνα την Δευτέρα το βράδυ. Με γνώμονα ότι γενικότερα προσπαθεί να φτιάξει ένα σκληρό πυρήνα παικτών ενδεκάδας ο Λουτσέσκου δεν θα προβεί σε ιδιαίτερες αλλαγές ειδικά σε έναν αγώνα τέτοιας σημασίας όπως αυτός με τον Ολυμπιακό που είναι πολλά περισσότερο από τρεις βαθμούς.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, που περιμένει τα νεότερα από την Κροατία για το αν θα ακολουθήσει την αποστολή της «χρβάτσκα» στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ ως ο τρίτος στην ιεραρχία του ομοσπονδιακού προπονητή Ζλάτκο Ντάλιτς. Ο Λουτσέσκου ποντάρει σε μια καλή εμφάνιση του Κοτάρσκι σε αυτό το ντέρμπι έχοντας απέναντι του τον πρώην βασικό γκολκίπερ του Δικεφάλου, Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

  Μετά τον Αλόνσο κινδυνεύει και 2ος κόουτς μεγάλης ομάδας - Έτοιμος διάδοχος

Στο δεξί ακρο της άμυνας θα είναι ο Λευτέρης Λύρατζης, στο αριστερό ο Μάριος Τσαούσης συνθέτοντας και πάλι ένα άκρως νεανικό δίδυμο στα «φτερά» της αμυντικής τετράδας του ΠΑΟΚ. Την αμιγώς νεανική πεντάδα – μαζί με τον Κοτάρσκι – θα στελεχώσει ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης στο πλάι του «παλιού» Ίνγκι Ίνγκασον.

Στον άξονα το δίδυμο Κούρτιτς με Ντάντας δεν θα αλλάξει, προσπαθώντας να βρει μια ισορροπία στην μεσαία γραμμή η εμπειρία του Σλοβένου με την οξυδέρκεια του Πορτογάλου μέσου. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο θα έχει τον σύνθετο ρόλο να ενώσει μεσαία και επιθετική γραμμή όντας 100% έτοιμος, με τον Νάρεϊ στα δεξιά και τον Νέλσον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

 

Διαβάστε επίσης: