Εκεί έχει στοχεύσει να χτuπήσει τον ΠΑΟΚ ο Μίτσελ!


Εκεί έχει στοχεύσει να χτυπήσει τον ΠΑΟΚ ο Μίτσελ!


Διαφ.

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα φέτος και αυτό, ακριβώς, είναι που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός στο Φάληρο.

ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ: Στου Ρέντη έχουν περάσει από… κόσκινο τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο στο ντέρμπι του Φαλήρου και να μην αιφνιδιαστούν. Αυτό που έχουν συνειδητοποιήσει, λοιπόν, είναι ότι ο Δικέφαλος έχει μεγάλο θέμα στις στατικές φάσεις.



Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, όντως, παρουσιάζει αρκετές αδυναμίες στις στημένες μπάλες με την άμυνά της. Οι αντιδράσεις των Ασπρόμαυρων δεν είναι καθόλου καλές και αυτό, ακριβώς, θέλει να εκμεταλλευτεί ο Μίτσελ. Όπως έκαναν τις προηγούμενες αγωνιστικές αντίστοιχα τόσο ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο, όσο και ο Λεβαδειακός στη Βοιωτία.

Στοιχηματικά, πάντως, ο Ολυμπιακός έχει κατρακυλήσει στο 1.70 για νίκη του απόψε (17/10), ενώ η ισοπαλία δίνεται στο 3.70 και το διπλό αγγίζει το 5.50. Αρκετά υψηλές αποδόσεις για τον ΠΑΟΚ, αν αναλογιστούμε το γεγονός πως οι δύο ομάδες είναι κοντά στην βαθμολογία (σ.σ. μόλις 2 βαθμοί η μεταξύ τους διαφορά).

  "Φαβορί για Euroleague ΠΑΟ και Ολυμπιακός! Θα έπαιρνα Σλούκα, Παπανικολάου"
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: