Ατάκες Ντέμη για το ΑΕΚ – Ατpόμητος – "Έκανε εύκολα λάθη, ήταν βιαστική" – Τι είπε για το πέναλτι


Ατάκες Ντέμη για το ΑΕΚ – Ατρόμητος – "Έκανε εύκολα λάθη, ήταν βιαστική" – Τι είπε για το πέναλτι


Διαφ.

Ο παλαίμαχος παίκτης της Ένωσης αναφέρθηκε στον αγώνα της ομάδας του Αλμέιδα με τους Περιστεριώτες και στη δύσκολη νίκη που πήρε, ενώ παράλληλα μίλησε και για τη φάση που έφερε τελικά το γκολ.

Ντέμης Νικολαΐδης: Για δίκαια νίκη της ΑΕΚ, απέναντι στον Ατρόμητο μίλησε στην εκπομπή Monday FC της NOVA ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, τονίζοντας πάντως ότι η Ένωση έκανε πολλά λάθη, ενώ στάθηκε παράλληλα και στην εμφάνιση του Σέρχιο Αραούχο.



«Η ΑΕΚ έκανε εύκολα λάθη, ήταν βιαστική.Είχε κατοχή, αλλά ο Ατρόμητος ήταν επικίνδυνος. Θα ήταν άλλο ματς, αν έμπαινε η φάση του Λιβάι Γκαρσία. Δεν είχε πολλούς παίκτες σε καλή μέρα. Είχε πάθος. Καλύτερος ο Πινέδα, πολύ καλός ο Ρότα. Αυτοί οι δύο ήταν με διαφορά οι καλύτεροι.

Ο Αραούχο ήταν μαχητικός, αλλά μακριά από την περιοχή, μάρκαρε, έκανε τάκλιν, προσπαθούσε να δημιουργήσει, αλλά μας έλειπε η τελική του προσπάθεια στην περιοχή. Δε ξέρω γιατί έβγαλε τον Πινέδα ίσως να το ζήτησε ο παίκτης γιατί είχε τρέξει πολύ. Οι άλλες αλλαγές σωστές. Μέχρι το 90′ ο Αραούχο ήταν παντού αλλά όχι εκεί που τον θέλαμε. Δεν είχε δυνάμεις στην τελική προσπάθεια. Η ΑΕΚ έπρεπε να κερδίσει, δεν έχει σημασία που κέρδισε με πέναλτι», είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

  Παρουσία Μαρινάκη στου Ρέντη! Συνομιλία με Μεντιλίμπαρ, παίκτες (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: