Κίνηση… ματ από Πάpντιου στο ημίχρονο με Ιωνικό – Αυτό έκανε και πήρε τη νίκη ο Άρης


Κίνηση… ματ από Πάρντιου στο ημίχρονο με Ιωνικό – Αυτό έκανε και πήρε τη νίκη ο Άρης


Διαφ.

“Άλλη ομάδα” ήταν ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ιωνικό και αφού είδε τον αντίπαλο να σκοράρει στο α’ μέρος, όπως και τα προβλήματα αντιμετώπισης “κλειστής” άμυνας αντιπάλου, να πρέπει να τα λύσει για να κερδίσει.  

Άρης: “Άλλη ομάδα” ήταν ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ιωνικό και αφού είδε τον αντίπαλο να σκοράρει στο α’ μέρος, όπως και τα προβλήματα αντιμετώπισης “κλειστής” άμυνας αντιπάλου, να πρέπει να τα λύσει για να κερδίσει.



Τα προβλήματα του α’ μέρους, εξαφανίστηκαν στο β’, με τις αλλαγές του ‘Αλαν Πάρντιου, γιατί και ο Μάνου Γκαρθία (μπήκε από το 40΄) και ο Νατέο Γκαρσία, όπως και ο Γκρέϊ, βοήθησαν σημαντικά ώστε να αλλάξει η εικόνα του Άρη και να φτάσει στην ανατροπή.

Είναι γεγονός ότοι ο Άρης έπαιξε στην κόψη του ξυραφιού κόντρα στον Ιωνικό. Έδειξε “βαρύς” και “θολωμένος” από την πίεση των δυο συνεχόμενων ηττών από Βόλο και ΑΕΚ και λίγο έλειψε να περάσει μια ακόμη εφιαλτική βραδιά.

  Ο μεγάλος προβληματισμός Σαββίδη - Παίρνει αποφάσεις ο Λουτσέσκου

Ο Άλαν Πάρντιου έκανε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Ξεκίνησε, όπως αναμενόταν με τους Ενκουλού και Οντουμπάτζιο στην άμυνα, έριξε στην μάχη τον Ετέμπο στον χώρο του κέντρου, ενώ άφησε στον πάγκο τον Μάνου Γκαρθία, Γκρέι και τον Ιτούρμπε, επιλέγοντας τους Πάλμα, Ζερβίνιο, Καμάτσο.

Μέχρι το 60′ ο Άρης είχε λίγα πράγματα να δείξει, έχοντας εμφανώς ψυχολογικά… βαρίδια στα πόδια του. Η είσοδος του Γκαρσία, αντί του Νταμπό, ο οποίος αποτέλεσε για μια ακόμη φορά έναν αδύναμο κρίκο, έδειξε να αλλάζει τα δεδομένα.

Ο Άρης μέσα σε 15 λεπτά κατάφερε να αλλάξει τα πάντα και να πάρει την νίκη αναγκάζοντας τον Πάρντιου να παραδεχθεί ότι: “Ήταν μία μεγάλη αποφόρτιση. Υπάρχει μεγάλη πίεση από τον κόσμο και το ίδιο το κλαμπ, λόγω του μεγέθους του, είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Μετά τον τρόπο. που χάσαμε με την ΑΕΚ, τα πράγματα ήταν δύσκολα. Έπρεπε να διαλέξω μία πιο… ασφαλή ενδεκάδα, αλλά μπήκαμε αγχωμένοι στο παιχνίδι. Ευτυχώς στο δεύτερο μέρος πιέσαμε λίγο παραπάνω, αλλάξαμε την τακτική μας και πετύχαμε δύο γκολ. Είναι τα πιο σημαντικά γκολ κατά τη διάρκεια της παρουσίας μου στην ομάδα”.

  “Πέρασε τα ιατρικά ο Μαρσιάλ - Πάει για τις υπογραφές”

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

 

Διαβάστε επίσης: