Τpελαίνει κόσμο η Μπασκόνια – Τρίτη σερί νίκη με… πάρτι κόντρα στον Αστέρα (ΒΙΝΤΕΟ)


Τρελαίνει κόσμο η Μπασκόνια – Τρίτη σερί νίκη με… πάρτι κόντρα στον Αστέρα (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Παρτίζαν, ο Μάρκους Χάουαρντ πήρε ξανά το «όπλο» του και… εκτέλεσε τον Ερυθρό Αστέρα (92-75) για την 3η νίκη της Μπασκόνια σε ισάριθμα ματς στη φετινή Euroleague.

Έχοντας σε εξαιρετική βραδιά Μάρκους Χάουαρντ, ο οποίος σκόραρε 30 πόντους με 7/12 τρίποντα, η Μπασκόνια πήρε τη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και έκανε το 3Χ3 στη φετινή Euroleague. Τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ντάριους Τόμπσον (18 π. 4 ασ. 4 κλ), βοηθώντας σε άμυνα και επίθεση (4/4 τρίποντα).



Από την άλλη πλευρά, ο Ερυθρός Αστέρας δεν κατάφερε ξανά να κερδίσει, αν και μέχρι την 4η περίοδο βρισκόταν κοντά στο σκορ και μπορούσε να «χτυπήσει» το ματς και έμεινε στο 0-3, όντας η μοναδική ομάδα μαζί με τις Μπάγερν και Παρτίζαν που δεν έχουν ακόμη νίκη φέτος στη διοργάνωση. Ξεχώρισε ο Μίτροβιτς με 17 πόντους για τους Σέρβους.

  Με 10 ο Βόλος, διαμαρτυρίες Φεράρι - Κόκκινη κάρτα στο 34’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν ένα ισορροπημένο ματς από την αρχή (μέχρι την4η περίοδο που ξέφυγε η Μπασκόνια), με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να πάρει μεγάλο προβάδισμα, με τους Σέρβους να φτάνουν στο +7 (17-24), ωστόσο οι Ισπανοί κατάφεραν και έφτασαν ξανά στον πόντο το ματς (23-24) πριν τελειώσει η 1η περίοδος, έχοντας σε πολύ καλή βραδιά τον Μάρκους Χάουαρντ. Στη 2η περίοδο τα πράγματα δεν άλλαξαν, με τον Αμερικάνο γκαρντ να είναι «καυτός» έχοντας 17 πόντους μόλις σε 7 λεπτα με 3/5 τρίποντα. Ακόμη και έτσι όμως, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς έβρισκε τον τρόπο και επιθετικά και αμυντικά και πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου στο +5 (42-47). 

Στο 2ο ημίχρονο η Μπασκόνια μπήκε δυνατά, ο Αστέρας ήταν τρομερά άστοχος και με ένα μικρό σερί 5-0 πήρε το προβάδισμα (48-47), ενώ στη συνέχεια με δύο μεγάλα τρίποντα έφτασε τη διαφορά στο +6 (59-53). Τελικά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απαντήσουν στα τελευταία λεπτά, με το 59-57 να είναι το σκορ της 3ης περιόδου. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Ισπανοί ήταν ανώτεροι και το έδειξαν, έβαλαν μεγάλα σουτ, και έφτασαν τη διαφορά ακόμη και στο +13 (85-72), παίρνοντας τελικά τη νίκη με 92-75.

  Μαθήματα Ηλιόπουλου σε Μαρσιάλ! Viral η φώτο ως συνοδηγός του Super Μάριο

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης εδώ

Τα δεκάλεπτα: 23-24, 42-47, 59-57, 92-75

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

 

Διαβάστε επίσης: