Φοp εκατομμuρίοu o… killer Σπόραρ – Άλλος ΠΑΟ με τον Σλοβένο μέσα!


Φορ εκατομμυρίου o… killer Σπόραρ – Άλλος ΠΑΟ με τον Σλοβένο μέσα!


Διαφ.

Ο Άντραζ Σπόραρ ήταν ο λυτρωτής του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Άρη, δικαιολογώντας απόλυτα τη μεγάλη επένδυση που έκανε πάνω του η ομάδα το πρόσφατο καλοκαίρι.  

Ο Σπόραρ έβαλε… φωτιά στη Λεωφόρο στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Άρη, καθώς ο Σλοβένος επιθετικός με κεφαλιά νίκησε τον Κουέστα και με το γκολ έδωσε ακόμη ένα τρίποντο φέτος στον Παναθηναϊκό, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο σερί με 9×9!



Από την αρχή της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό ο Σπόραρ έδειξε πόσο επιδραστικός είναι για το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Με την Σλάβια σκόραρε, με τον Ιωνικό κέρδισε το πέναλτι της νίκης, με τον ΟΦΗ σκόραρε και πάλι για το 0-2, με τον ΠΑΟΚ κέρδισε το πέναλτι από τον Κοτάρσκι για το 2-1 και την ανατροπή, με τον Άρη τώρα λυτρωτής στις καθυστερήσεις! Αν πάρει κανείς όλα τα ματς με τη σειρά, θα δει ότι είναι ελάχιστα εκείνα στα οποία ο Σλοβένος δεν έχει κάνει τη διαφορά. Και είναι πολύ σημαντικό να κάνει ένας επιθετικός τη διαφορά, ακόμα και όταν δεν σκοράρει.

  Γιαννακόπουλος: "Κάτι μεγαλύτερο από απλά μία ομάδα ο Παναθηναϊκός" (vid)

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Παναθηναϊκός σπατάλησε συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο για να ντύσει τον Σπόραρ στα πράσινα. Όταν τελειώσει το συμβόλαιό του, μαζί με τα χρήματα που έδωσε η ΠΑΕ στην Σπόρτινγκ για να τον αγοράσει, η επένδυση για τον Σλοβένο θα έχει ξεπεράσει τα 7 εκατ. ευρώ! Μέχρι στιγμής, λοιπόν, ο παίκτης δικαιώνει πέρα για πέρα τις προσδοκίες των ανθρώπων του Τριφυλλιού, βλέποντας άπαντες στο γήπεδο ένα φορ που αλλάζει επίπεδο τους Πράσινους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίο όνομα του Άρη θέλει για αντι-Αϊτόρ ο Γιοβάνοβιτς – Stop από Καρυπίδη – Μανδάς… για ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: