Επιστpοφή… βάλσαμο για Άρη και Πάρντιοu – Συνεχίζει εκτός προπονήσεων βασικός παίκτης


Επιστροφή… βάλσαμο για Άρη και Πάρντιου – Συνεχίζει εκτός προπονήσεων βασικός παίκτης


Διαφ.

Συνεχίζεται η προετοιμασία των Κίτρινων ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τον Βρετανό τεχνικό να βλέπει ένα από τα προβλήματα που υπήρχαν να λύνονται.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Άρη, για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο. Όπως ενημέρωσε ο επίσημος Άρης, ο Ντουκουρέ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ στην διάθεση του τεχνικού των Κιτρίνων επιστρέφει ο Λουίς Πάλμα. 



Πιο συγκεκριμένα στην ενημέρωση του Άρη αναφέρονται τα εξής: Με τον Σεϊκ Ντουκουρέ να ακολουθεί και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, η οποία περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης και τακτική. Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (05/11, 19:00), στον οποίο επιστρέφει ο Λουίς Πάλμα (εξέτισε την ποινή του)“.

  Κοντά σε συμφωνία - Το επόμενο "θαύμα" Γιαννακόπουλου μετά το Καλλιμάρμαρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: