Πήpε θέση ο Λούπος: "Φτιάχνοuν κλίμα για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ, να είναι έτοιμη για όλα η διοίκηση!"


Πήρε θέση ο Λούπος: "Φτιάχνουν κλίμα για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ, να είναι έτοιμη για όλα η διοίκηση!"


Διαφ.

Όπως σημειώνει ο γνωστός ρεπόρτερ της ΑΕΚ, όλη η επικοινωνιακή τακτική του Ολυμπιακού γίνεται με σκοπό να δημιουργηθεί κλίμα ενόψει του οριακού (ειδικά για τους γηπεδούχους) ντέρμπι με την Ένωση στο Φάληρο.

ΟλυμπιακόςΑΕΚ: Ο γνωστός ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Πάνος Λούπος, με άρθρο του στην εφημερίδα “ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ” πήρε θέση για τις φωνές του Ολυμπιακού κατά πάντων, μετά το ισόπαλο (1-1) ντέρμπι στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό.



Όπως σημειώνει στο κείμενό του, συγκεκριμένα, όλη η επικοινωνιακή τακτική του Ολυμπιακού γίνεται με σκοπό να δημιουργηθεί κλίμα, ενόψει του οριακού (ειδικά για τους γηπεδούχους) ντέρμπι με την Ένωση στο Φάληρο την Κυριακή (13/11). Στον Πειραιά γνωρίζουν ότι με ήττα, η σεζόν γι’ αυτούς καταστράφηκε. Γι’ αυτό είναι διατεθειμένοι να κάνουν το παν, προκειμένου να πάρουν αυτό που τόσο έχουν ανάγκη.

  "Στοπ" της Αστυνομίας στους οπαδούς της ΑΕΚ - Ανακοινώθηκε

Μέσα στο όλο κλίμα που πάει να διαμορφωθεί, ο Λούπος συμπληρώνει ότι η ομάδα της ΑΕΚ πρέπει να κρατήσει κλειστά τα αυτιά της, να προετοιμαστεί κατάλληλα και να πάει στο Φάληρο για το μεγάλο αποτέλεσμα. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, η διοίκηση πρέπει να έχει μάτια κι αυτιά ανοιχτά αντίστοιχα και να είναι έτοιμη για όλα, διότι άπαντες ξέρουν μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός αν θέλει να πάρει τον… τελικό με την Ένωση.

  ΑΕΚ – ΠΑΟΚ | 2-0, σκοράρει ο Γκατσίνοβιτς, άψογη συνεργασία με Ελίασον” itemprop=”name” />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: