Η αποuσία με Ατpόμητο και το πλάνο νίκης που ετοιμάζει ο Ιβάν – Σκέψη για Βαγιαννίδη


Η απουσία με Ατρόμητο και το πλάνο νίκης που ετοιμάζει ο Ιβάν – Σκέψη για Βαγιαννίδη


Διαφ.

Η ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Γιοβάνοβιτς με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο και η σκέψη που υπάρχει για Βαγιαννίδη.

Παναθηναϊκός: Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή (11/11) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με fun game και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πούγγουρας και θεραπεία ο Παλάσιος.



Ο Πούγγουρας θα λείψει λοιπόν κι από το ματς με τους Περιστεριώτες για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, όπως φυσικά και ο Παλάσιος που υπέστη θλάση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ως προς την ενδεκάδα τώρα που σκέφτεται να παρατάξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι σε μεγάλο βαθμό… μετρημένα κουκιά λόγω των απουσιών. Η μοναδική σκέψη που υπάρχει, είναι να ξεκινήσει βασικός ο Βαγιαννίδης στο δεξί άκρο της επίθεσης. Κι αυτό διότι τόσο ο Βέρμπιτς όσο και ο Μπερνάρ, δεν τα πήγαν καλά από τα δεξιά στο Αγρίνιο. Σαν πιο τραβηγμένο σενάριο θα μπορούσε να παίξει και ο Τσέριν στα πλάγια, με Κουρμπέλη, Ρούμπεν και Μπερνάρ σε ελεύθερο ρόλο στο κέντρο, αλλά δύσκολα θα πάει σε αυτή τη λύση ο Γιοβάνοβιτς.

  Τι έδειξαν τα εργομετρικά του Μαρσιάλ - Η 11αδα του Αλμέιδα με Καλλιθέα

Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο αναμένεται ν’ αποτελείται από τους Μπρινιόλι, Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ, Βέρμπιτς (ή Βαγιαννίδης), Σπόραρ.

  Παναθηναϊκός 0-1 |HIGHLIGHTS|” itemprop=”name” /> Παναθηναϊκός 0-1 ” itemprop=”description” />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: