Ξανά "άσφαιρη" η ΑΕΚ Β’ – "Μπλόκο" από την Ηλιούπολη στο Σεραφίδειο


Ξανά "άσφαιρη" η ΑΕΚ Β’ – "Μπλόκο" από την Ηλιούπολη στο Σεραφίδειο


Διαφ.

Μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης (1-0) η β’ ομάδα της Ένωσης δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε κόντρα στην Ηλιούπολη και έμεινε στο 0-0. Νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας με 1-0 επί του Μακεδονικού στο έτερο ματς του Σαββάτου.

ΑΕΚSuperleague 2: Έπειτα από την ήττα του Ολυμπιακού Β’ με 2-0 από την Καλαμάτα, ούτε η ΑΕΚ Β’ μπόρεσε να πάρει τη νίκη καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με την Ηλιούπολη.



Στο πρώτο 45λεπτο δεν υπήρξε κάτι το ιδιαίτερο στο ματς. Ναι μεν η Ένωση είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει τους φιλοξενούμενους που με καλή αμυντική τακτική κρατούσαν το μηδέν.

Στο β’ ημίχρονο η ΑΕΚ Β’ μπήκε με ορμή. Απείλησε στο 48′ με τον Μουστακόπουλο, ο οποίος έκανε ωραίο πλασέ με την μπάλα να κτυπτά στο δεξί δοκάρι της εστίας του Περιστερίδη. 

  Τα highlights από το ιστορικό ματς του ΠΑΟ με Παρτιζάν στο Καλλιμάρμαρο(vd)

Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ Β’ με ένα σουτ του Γκολφίνου απείλησε, αλλά η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η Ηλιούπολη έχασε μοναδική ευκαιρία με κοντινή προσπάθεια του Κρέτσι, ο οποίος δεν βρήκε στόχο, με το 0-0 να παραμένει ως τη λήξη.

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Κάτσικας, Τρουμπούλος, Παρράς, Ρουκουνάκης, Μουστακόπουλος (70′ Κορομηλάς), Μαχαίρας (70′ Σκόνδρας), Γερολέμου (84′ Γκολφίνος), Ε. Χριστόπουλος, Κοσίδης

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Πολίμος, Μπουσάι (67′ Ντίαζ), Κρητικός, Μουριέλ, Γκοτσούλιας, Τσαφταρίδης, Δημητριάδης (57′ Κρέτσι), Βασιλείου (66′ Βάρκας), Μπαστακός, Ματσούκας

ΠΗΓΗ: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το… αστέρι της Σίτι στην ΑΕΚ του Αλμέιδα – “Τρέλανε” τους σκάουτερς – Τον συνέκριναν με Αγουέρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

 

Διαβάστε επίσης: