Καμπανάκι Δεσύλλα: "Σκληρή δουλειά και μεταγραφές θα εξελίξουν κι άλλο τον Παναθηναϊκό"


Καμπανάκι Δεσύλλα: "Σκληρή δουλειά και μεταγραφές θα εξελίξουν κι άλλο τον Παναθηναϊκό"


Διαφ.

Ο Διονύσης Δεσύλλας εξήγησε πως θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός προκειμένου ο δεύτερος γύρος να τον βρει ακόμα καλύτερο ενώ μίλησε για μεταγραφές και ανανεώσεις.

Παναθηναϊκός: Τους στόχους που έχει βάλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, έτσι ώστε η επανέναρξη του πρωταθλήματος να τον βρει ακόμα πιο καλό, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Θα κάνει μια μίνι προετοιμασία στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός, ο Γιοβάνοβιτς θα δουλέψει κάποια πράγματα που έχει δει ότι θέλουν βελτίωση. Η νοοτροπία θα παραμείνει η ίδια στον Παναθηναϊκό. Τί θέλει να κάνει στον δεύτερο γύρο; Πρώτον να διατηρήσει την αποτελεσματικότητα που έχει, να γίνει ακόμα καλύτερος σε πράγματα που θεωρεί ο προπονητής ότι μπορεί. Με ταυτόχρονη εξέλιξη της ομάδας. Το πάντρεμα θα είναι η σκληρή δουλειά συν τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν. Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς, κοιτάζει κάποιους στόχους, αλλά καθίστε να μπούμε πρώτα στον Δεκέμβρη», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» θα πάει σίγουρα για έναν εξτρέμ κι έναν χαφ, ενώ ενδέχεται να υπάρξει και τρίτη μεταγραφή, γεμίζοντας το ρόστερ αλλά με ποιοτικούς παίκτες.

Ο Δεσύλλας επισήμανε ότι είναι δεδομένη η επιθυμία του Παναθηναϊκού να κρατήσει τους Σένκεφελντ, Αϊτόρ, Ρούμπεν και Κουρμπέλη, έχοντας στόχο να τους ανανεώσει τα συμβόλαια σχετικά νωρίς.

Ακούστε το ηχητικό:

  Επική ανατροπή η Ατλέτικο! Νίκη Μονακό με Μπάρτσα - Ιστορική Μπρεστ (Vid)


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: