Ανάβουν… φωτιές οι Ιταλοί για ξένο άσο – "Τον διώχνει ο Ολυμπιακός, είναι υπέρβαρος"


Ανάβουν… φωτιές οι Ιταλοί για ξένο άσο – "Τον διώχνει ο Ολυμπιακός, είναι υπέρβαρος"


Διαφ.

Ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό των πρωταθλητών Ελλάδας “βλέπουν” ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα. Ποιος ποδοσφαιριστής φέρεται να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Ολυμπιακός: Ιταλικά δημοσιεύματα ασχολούνται με την περίπτωση του Μαρσέλο, ο οποίος φαίνεται ότι θεωρείται ξένο σώμα στον Ολυμπιακό.



Η ιταλική ιστοσελίδα «chiamarsibomber.com» επισημαίνει πως ο Βραζιλιάνος άσος πρόκεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τους Ερυθρολεύκους, καθώς είναι υπέρβαρος και δεν αγωνίζεται.

«Τι έγινε με τον Μαρσέλο; Έτοιμος να τον διώξει ο Ολυμπιακός: Είναι υπέρβαρος και δεν παίζει», είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ.

«Τι έγινε με τον Μαρσέλο ; Ο Βραζιλιάνος μετακόμισε στον Ολυμπιακό τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά ο ελληνικός σύλλογος είναι ήδη έτοιμος να τον διώξει. Ο 34χρονος έφθασε στον Πειραιά με ελεύθερη μεταγραφή, αφού έμεινε ελεύθερος μετά την αποτυχημένη απόπειρα ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά από μόλις δυόμιση μήνες, η θέρμη για τον Μαρσέλο χάθηκε στον Πειραιά. Ο Βραζιλιάνος μπήκε στον Ολυμπιακό με ελεύθερη μεταγραφή στις αρχές Σεπτεμβρίου και έκτοτε δεν έχει εμφανιστεί σχεδόν καθόλου. Ο Βραζιλιάνος, με την ομάδα που προπονεί ο Μίτσελ, έχει παίξει μόλις δύο παιχνίδια τη φετινή σεζόν και δεν έχει κληθεί για τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Επισημαίνεται ότι η κακή εμφάνιση του Μαρσέλο οφείλεται στη φυσική του κατάσταση. Ο Βραζιλιάνος είναι υπέρβαρος», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

  Τι έδειξαν τα εργομετρικά του Μαρσιάλ - Η 11αδα του Αλμέιδα με Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος… Βρσάλικο για Ολυμπιακό – Τον “έκοψε” ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ – Τέταρτος πιο ακριβός στην Ευρώπη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: