Το αποφάσισε ο Καρυπίδης – Επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Άρη παίκτης που είχε μπει στον… πάγο


Το αποφάσισε ο Καρυπίδης – Επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Άρη παίκτης που είχε μπει στον… πάγο


Διαφ.

Μπορεί πριν λίγο καιρό η υπόθεση ενός ποδοσφαιριστή ήταν πολύ ψηλά για τους Κίτρινους όμως τέθηκε στο περιθώριο, με τα πράγματα τελικά να αλλάζουν και να υπάρχει σκέψη για εκ νέου προσπάθεια αγοράς του.

ΆρηςΜε την περίπτωση του Ματέι Βίντρα ασχολήθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Άρης. Τελικά, σε πρώτη φάση λήφθηκε η απόφαση να αφήσει στην άκρη τη συγκεκριμένη υπόθεση, λόγω του ότι θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα για να μπορέσει να «μπει» ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.



Όπως φαίνεται πάντως στον Άρη δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Τσέχου επιθετικού, γνωρίζοντας βεβαίως ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα είναι έτοιμος σε περίπου δύο μήνες. Φαίνεται πως οι Κιτρινόμαυροι θεωρούν ότι είναι μια ευκαιρία να πάρουν άμεσα, έστω και ανέτοιμο, έναν πολύ ποιοτικό παίκτη και να τον περιμένουν είτε για τα Play offs, είτε για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

  Λάθος Λιβάι η θλάση, κίνδυνος για Λιούμπισιτς - "Απογείωση" Κωνσταντέλια!

Σε κάθε περίπτωση το θέμα θα συζητηθεί με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, όταν θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για τις υποθέσεις των Νταρίντα και Μπράμπετς, μιας και είναι ο και δικός του ατζέντης.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

 

Διαβάστε επίσης: