Βρέθηκε ομάδα για τον Ντε λα Φουέντε – Πότε τον… πετάει από πάνω του ο Ολυμπιακός


Βρέθηκε ομάδα για τον Ντε λα Φουέντε – Πότε τον… πετάει από πάνω του ο Ολυμπιακός


Διαφ.

‘Ηρθε, είδε, απογοήτευσε, φεύγει. Ο Αμερικανός εξτρέμ μετράει αντίστροφα πριν αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από τους Ερυθρόλευκους, πριν καν προλάβουμε να τον δούμε. Όλες κι όλες 5 συμμετοχές με 197’ στο χορτάρι έκανε.

Ολυμπιακός –  Κονράντ ντε λα Φουέντε: Ο Ολυμπιακός κάνει προσπάθεια να απαλλαχθεί απ’ όλα τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν υπολογίζονται καθόλου από τον Μίτσελ.



Ένας από αυτούς φυσικά είναι και ο Κονράντ ντε λα Φουέντε, με τον Αμερικανό εξτρέμ να μετράει αντίστροφα πριν αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από τους Ερυθρόλευκους, πριν καν προλάβουμε να τον δούμε ουσιαστικά. Όλες κι όλες 5 συμμετοχές με 197 λεπτά στο χορτάρι έκανε.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν η Άντερλεχτ έχει πλησιάσει ήδη την Μαρσέιγ, προκειμένου να πάρει δανεικό τον Ντε λα Φουέντε στο δεύτερο μισό της σεζόν. Εκκρεμεί από μέρα σε μέρα η οριστική διακοπή δανεισμού του στον Ολυμπιακό και αμέσως μετά, όπως όλα δείχνουν, θα οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού στο Βέλγιο.

  Αυτές οι σκέψεις Αλόνσο για την 11αδα με Σέρρες - Τα δεδομένα με Μάγκνουσον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον “έκοψε” η ΑΕΚ, τον παίρνει ο Ολυμπιακός! Ο Μίτσελ θέλει τον ανταγωνιστή του Άλβες στη Βραζιλία

  Ολυμπιακός | Ντεμπούτο για τον Ντε λα Φουέντε” itemprop=”name” /> Ολυμπιακός | Ντεμπούτο για τον Ντε λα Φουέντε” itemprop=”description” />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: