"Βουίζει" το Λιμάνι για πρόταση σε βασικό άσο – Αλλάζει το πλάνο του Μίτσελ – Μεταγραφικό ντόμινο!


"Βουίζει" το Λιμάνι για πρόταση σε βασικό άσο – Αλλάζει το πλάνο του Μίτσελ – Μεταγραφικό ντόμινο!


Διαφ.

Για ποιον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον, τα χρήματα και ο αντικαταστάτης. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει τις πληροφορίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες για 11αδατο άσο των Ερυθρολεύκων και πώς η συγκεκριμένη εξέλιξη αλλάζει τελείως τα σχέδια του Μίτσελ.

Ολυμπιακός: Μια πληροφορία που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στον Ολυμπιακό δημοσιεύει σήμερα το sportdog, καθώς δεν αποκλείεται στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να υπάρξει πώληση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ!



Ο Μολδαβός άσος δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού, αν και αυτό είναι πολύ άδικο να αναλογιστεί κανείς ότι μέσα σε 2 χρόνια που βρίσκεται στο Λιμάνι, έχει αγωνιστεί, συνολικά, σε 97 ματς (με 2 γκολ και 8 ασίστ). Δηλαδή δεν έχει προλάβει να ξεκουραστεί σωματικά ή πνευματικά σε κανένα διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα, κι αυτό είναι κάτι που δεν το μετράει κανείς από όσους του ασκούν κριτική.

  Σοκάρει με το... καλημέρα τον Ολυμπιακό ο Άρης - Γκολάρα από Γκαρθία (vid)

Ο Ρέαμπτσιουκ είναι καλός τακτικά, προφανώς δεν είναι Τσιμίκας, αλλά είναι μια αξιόπιστη και καλή λύση για ομάδα στο επίπεδο του Ολυμπιακού. Κι αυτό είναι που αναγνωρίζουν  οι ομάδες από το εξωτερικό που τον έχουν στη λίστα τους, δεδομένου ότι στα 24 χρόνια του φαίνεται ότι μπορεί να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του.

Το ζήτημα, βέβαια, είναι τι θα κάνει στην 11άδα του ο Ολυμπιακός αν αποχωρήσει ο Ρέαμπτσιουκ, δεδομένου ότι πίσω από αυτόν υπάρχει ο Λάιτνερ που είναι υπ’ ατμόν και ο Κούτρης που φαίνεται ότι έχει μαζέψει ήδη τα πράγματά του από του Ρέντη.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αν υπάρξει πρόταση που να καλύπτει τον Ολυμπιακό, δηλαδή πρόταση πάνω από τα 2.5 εκατομμύρια. ευρώ, οι Πειραιώτες θα τον παραχωρήσουν και δεν θα επιδιώξουν να καρπωθούν υπεραξία – Δηλαδή ένα ποσό πιο κοντά στα 4 εκατ. ευρώ, που είναι και η χρηματιστηριακή του αξία.

Ωστόσο, μία πιθανή πώληση του Ρέαμπτσιουκ αναμένεται να προκαλέσει ντόμινο αλλαγών, καθώς από τη στιγμή που οι Πειραιώτες ψάχνουν ήδη για αριστερό μπακ, δεν αποκλείεται να κινηθούν για δύο παίκτες στη συγκεκριμένη θέση! 

  Ρόμα: Αδειο πέταλο και κράξιμο σε όλους- Μόνο ένας παίκτης αποθεώθηκε (Vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον “έκοψε” η ΑΕΚ, τον παίρνει ο Ολυμπιακός! Ο Μίτσελ θέλει τον ανταγωνιστή του Άλβες στη Βραζιλία

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: