Ατακάρες Νικοπολίδη: "Αυτός ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο – Να δούμε Βραζιλία-Αργεντινή"!


Ατακάρες Νικοπολίδη: "Αυτός ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο – Να δούμε Βραζιλία-Αργεντινή"!


Διαφ.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με τις δηλώσεις του Αντώνη Νικοπολίδη για το Γαλλία-Αγγλία, το διαφαινόμενο Βραζιλία-Αργεντινή, αλλά και τον καλύτερο γκολκίπερ του κόσμου, σύμφωνα με τον παλαίμαχο άσο.

Μουντιάλ 2022: Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για το Μουντιάλ 2022 και έπλεξε το εγκώμιο του Άλισον Μπέκερ, λέγοντας ότι είναι ο καλύτερος γκολκίπερ στον κόσμο.



Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία, αλλά και την πεποίθηση ότι θα δούμε ημιτελικό ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή, ενώ εξήγησε ότι δεν είναι τόσο σίγουρος ότι η Γαλλία θα περάσει εύκολα το εμπόδιο της Αγγλίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης:

Για τη συνέχεια του φετινού Μουντιάλ: «Στα ημιτελικά πρέπει να δούμε ΒραζιλίαΑργεντινή, αν και η Ολλανδία δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Αλλά το πιο πιθανό είναι να δούμε έναν ημιτελικό Νότιας Αμερικής και έναν ευρωπαϊκό. Δεν είμαι σίγουρος ότι η Γαλλία θα περάσει την Αγγλία. Πάντα μας αρέσουν οι εκπλήξεις, αλλά οι μεγάλες ομάδες όταν περάσουν από τους ομίλους έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση και εύκολα ή δύσκολα προκρίνονται».

Για το ποιος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας της φετινής διοργάνωσης: «Ο Άλισον είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο. Παρ’ όλα αυτά, εγώ είμαι φαν του Τερ Στέγκεν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

  Γιατί δεν πούλησε τον Βόλο ο Μπέος- Μεγάλη επένδυση, συνεργασία με Αταλάντα

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: