Μεταγραφή από το Μουντιάλ ο Ολυμπιακός – Νέο πρόβλημα με Μπα – Έκπληξη με Αγκιμπού


Μεταγραφή από το Μουντιάλ ο Ολυμπιακός – Νέο πρόβλημα με Μπα – Έκπληξη με Αγκιμπού


Διαφ.

Τα… κέρδη των Πειραιωτών από το Παγκόσμιο Κύπελλο, η απουσία του νεαρού αμυντικού και ποιοι ξεχώρισαν στην προετοιμασία.  

Πολύ καλή εκπροσώπηση είχε ο Ολυμπιακός στο Μουντιάλ μέσω των τεσσάρων εκπροσώπων του, όπως τόνισε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Οι δύο Κορεάτες και ο Σισέ έφτασαν στους ‘16’ παίζοντας με πολύ δυνατούς αντιπάλους. Ο Χουάνγκ Ινμπόμ, μάλιστα, είχε πάρα πολύ καλή απόδοση στους ομίλους, ενώ ο Κούντε έπαιξε σε δύο ματς βασικός με το Καμερούν. Σε σχέση με τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιξαν περισσότερο και διακρίθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.



Παράλληλα αναφέρθηκε στη συμφωνία του Κένι Λαλά στην Μπρεστ αλλά και τις αποφάσεις που είναι να ληφθούν για μεταγραφές και αποχωρήσεις αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει από τον Ολυμπιακό κίνηση για παίκτη από το Μουντιάλ.

  Προβάδισμα με πέναλτι Σβαμπ - Με 10 ο Βόλος - Live: Βόλος - ΠΑΟΚ 0-1 (vid)

Συμπλήρωσε πως ο Ουσεϊνού Μπα θα μείνει εκτός δράσης με πρόβλημα τραυματισμού μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, ενώ σχολίασε πως οι Κώστας Φορτούνης, Μάριος Βρουσάι, Ντιαντιέ Σαμασέκου και Αγκιμπού Καμαρά… κέρδισαν πόντους στην προετοιμασία.

Ακούστε όσα ανέφερε:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: