Πολλά λεφτά για ΠΑΟ! 2,5+ εκατ. για Κάουλι η Λουντογκόρετς – Πιέζει ο παίκτης για το deal


Πολλά λεφτά για ΠΑΟ! 2,5+ εκατ. για Κάουλι η Λουντογκόρετς – Πιέζει ο παίκτης για το deal


Διαφ.

Εκτός απ’ τον διεθνή Πολωνό αριστερό μπακ, Τιμοτέους Πούχατς, ο οποίος… πλησιάζει στο «τριφύλλι», οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι σε ανοικτή γραμμή και με την Λουντογκόρετς για την απόκτηση του Βραζιλιάνου δημιουργικού μέσου, Κάουλι Ολιβέιρα.

Παναθηναϊκός: Οι απαιτήσεις της (μόνιμης τα τελευταία χρόνια) πρωταθλήτριας Βουλγαρίας είναι υψηλές και ξεπερνούν κατά πολύ τα 2,5 εκατ. ευρώ, βάζοντας στο «κόλπο» και ομάδα από τη Σαουδική Αραβία, προκειμένου να διατηρήσουν ψηλά την τιμή του 27χρονου μεσοεπιθετικού.



Ο Κάουλι απ’ την πλευρά του δεν θέλει να παίξει στην αραβική χερσόνησο σ’ αυτή την περίοδο της καριέρας του και πιέζει μαζί με τον ατζέντη του τη διοίκηση της Λουντογκόρετς, προκειμένου να «ρίξει» τις απαιτήσεις της και να τα βρει με τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

  Σοκάρει με το... καλημέρα τον Ολυμπιακό ο Άρης - Γκολάρα από Γκαρθία (vid)

Ο Βραζιλιάνος είναι «ψημένος» στην προοπτική της μετακόμισής του στο «τριφύλλι» έπειτα από 2,5 χρόνια στη Βουλγαρία και το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας.




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: