Δεν βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός – Έφυγαν από το γήπεδο – Έξαλλοι με τη διαιτησία (Vid)


Δεν βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός – Έφυγαν από το γήπεδο – Έξαλλοι με τη διαιτησία (Vid)


Διαφ.

Οι αποφάσεις στο ματς με την Καλλιθέα φέρνουν ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών δεν επέστρεψε από τα αποδυτήρια.

Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς στο παιχνίδι της Super League 2 ανάμεσα στην Καλλιθέα και τον Ολυμπιακό β’, οι Πειραιώτες δεν βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας τρομερά παράπονα από τη διαιτησία, με συνέπεια η αναμέτρηση να διακοπεί στην ανάπαυλα.



Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με τον Κωστή στο 5ο λεπτό, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 14’ με τον Κυνηγόπουλο, ο οποίος ωστόσο φαίνεται να είανι σε θέση οφσάιντ. Στη συνέχεια η Καλλιθέα έκανε το 2-1 και όλα τινάχτηκαν στον αέρα στο 38′ όταν ακυρώθηκε γκολ των Πειραιωτών.

Ο διαιτητής Νικόλαος Παπακωνσταντίνου σε συνεννόηση με τον α’ βοηθό Σεραφείμ Γάκο, δεν μέτρησαν αυτογκόλ του Ευαγγέλου της Καλλιθέας, με το οποίο ο Ολυμπιακός θα ισοφάριζε σε 2-2. Αρχικά δόθηκε χέρι σε παίκτη των φιλοξενούμενων που δεν υπάρχει, ενώ ο ρέφερι εξήγησε στους παίκτες πως έδωσε μόνος του οφσάιντ.

  Η ομάδα έκπληξη που κοιτάει από πάνω, προς τα κάτω, τη Serie A

Όλα αυτά προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ υπήρξε τοποθέτηση και του Κώστα Καραπαπά στο Instagram.

Ιδού:

Θυμίζουμε, ότι στο Λιμάνι την προηγούμενη εβδομάδα είχαν απειλήσει μέχρι και με αποχώρηση από το πρωτάθλημα για τους ίδιους λόγους!

Δείτε τις επίμαχες φάσεις:

  Καλλιθέα – Ολυμπιακός Β’ | 1-1, άμεση ισοφάριση με κεφαλιά του Κυνηγόπουλου” itemprop=”name” />   Καλλιθέα – Ολυμπιακός Β’ | Δεν μέτρησε το αυτογκόλ του Ευαγγέλου” itemprop=”name” />


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: