Έσκασε ανακοίνωση από Euroleague για το φετινό και το επόμενο Final Four!


Έσκασε ανακοίνωση από Euroleague για το φετινό και το επόμενο Final Four!


Διαφ.

Η διοργανώτρια ανακοίνωσε επίσημα τις πόλεις που θα γίνουν τα Final Four του 2023 και του 2024.

Η Euroleague ανακοίνωσε τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν το φετινό Final Four, αλλά και της επόμενης σεζόν, με το Κάουνας (19-21 Μαΐου) και το Βερολίνο (δεν έχουν γίνει γνωστές ημερομηνίες) αντίστοιχα να αναλαμβάνουν τα τελικά της διοργάνωσης.



Tα εισιτήρια για τα τελικά της φετινής διοργάνωσης θα βγουν σε κυκλοφορία στις 17 Ιανουαρίου.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε το Κάουνας στη λίστα των πόλεων που φιλοξενούν ένα Final Four της Euroleague της Turkish Airlines. Σε μόλις έξι μήνες, οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης θα παίξουν για το στέμμα μπροστά σε ένα από τα πιο παθιασμένα κοινό, καθώς η Λιθουανία είναι συνώνυμη με το μπάσκετ», δήλωσε πρόεδρος της Λίγκςς, Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Και συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την πόλη του Κάουνας και τη Ζαλγκίρις Κάουνας για τη δέσμευσή τους και το ενδιαφέρον τους να φιλοξενήσουν το Final Four Μαζί θα δώσουμε αναμφίβολα μια ακόμη αξέχαστη ανάμνηση σε όλους τους φιλάθλους μας».

Υπενθυμίζουμε πως το Βερολίνο είχε επιλεχθεί και στην περσινή σεζόν (2021-22), αλλά η Euroleague ακύρωσε τη διεξαγωγή του και την ανέθεσε τελικά στο Βελιγράδι.

  "Αρπάχτηκε" κορυφαίο όνομα του ΠΑΟΚ με Λουτσέσκου - Γκρίνιαξε για τον ΠΑΟ!

 




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: