Αυτή θα είναι η 11αδα του Γιουβάνοβιτς με Ιωνικό – Έτοιμοι για… μάχη στον ΠΑΟ


Αυτή θα είναι η 11αδα του Γιουβάνοβιτς με Ιωνικό – Έτοιμοι για… μάχη στον ΠΑΟ


Διαφ.

Να συνεχίσουν όπως σταμάτησαν πριν την διακοπή του πρωταθλήματος θέλουν οι Πράσινοι στην αναμέτρηση με τους Νικαιώτες με τον Σέρβο τεχνικό να έχει θέσει τον βασικό στόχο.

Παναθηναϊκός: Άκρως… υποψιασμένοι είναι οι Πράσινοι για τον αγώνα με τον Ιωνικό όπως αποκάλυψε  στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, καταγράφοντας το πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.



«Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Κουρμπέλης, Παλάσιος, Μπερνάρ και Σπόραρ είναι σίγουροι για την 11άδα. Ο Σένκεφελντ έχει ελπίδες να παίξει. Έχει προετοιμαστεί ο Παναθηναϊκός για να δώσει μια μεγάλη μάχη, δεν τους απασχολεί ότι δέχτηκε ο Ιωνικός επτά γκολ στο πρόσφατο φιλικό. Ίσα ίσα αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση.

Τον έχει δυσκολέψει στα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια τους. Στον Παναθηναϊκό έχουν δουλέψει πάνω στο να βάλουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ένα γκολ, ούτως ώστε να τον βοηθήσει να κάνει διαχείριση στη συνέχεια. Θέλει να ξεκινήσει καλά έτσι ώστε στο τέλος της σεζόν ο Παναθηναϊκός να πάρει το πρωτάθλημα και να έχει αξιοποιήσει τον πολύ καλό του πρώτο γύρο», είπε μεταξύ άλλων.

  Χαμός στο Παναχαϊκή - ΑΕΚ Β’ - Πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Παράλληλα έμπειρος ρεπόρτερ ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον Τιμοτέους Πούχατς για να έρθει ως δανεικός, αλλά τα πράγματα δεν έχουν ολοκληρωθεί μιας και η Ουνιόν Βερολίνου δεν έχει βρει αντικαταστάτη, ενώ σημείωσε ότι οι Πράσινοι θέλουν ναν εξτρέμ, έναν χαφ κι έναν μπακ.




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: