Φοβερές ατάκες Σπανούλη – Πάνω από Εφές και Μακάμπι ο Ολυμπιακός – "Σαν τον Δαυίδ με τον Γολιάθ"


Φοβερές ατάκες Σπανούλη – Πάνω από Εφές και Μακάμπι ο Ολυμπιακός – "Σαν τον Δαυίδ με τον Γολιάθ"


Διαφ.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα του ποια είναι η κορυφαία back to back πρωταθλήτρια ομάδα στην ιστορία της Euroleague.

Ο Βασίλης Σπανούλης παραχώρησε συνέντευξη στο Walla Sports και υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία back to back πρωταθλήτρια ομάδα στην ιστορία της Euroleague, ξεπερνώντας τις Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αναντολού Εφές.



Μεταξύ άλλων είπε:

Για το ποια είναι η κορυφαία back to back πρωταθλήτρια στη Euroleague ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Εφές και Μακάμπι: «Ο καθένας θα σου δώσει διαφορετική απάντηση, και δεν είμαι αντικειμενικός, αλλά θα πω ο Ολυμπιακός. Επειδή είχαμε το μικρότερο μπάτζετ χωρίς μεγάλα ονόματα. Κανείς δεν ήξερε ορισμένους παίκτες. Η Μακάμπι είχε Σάρας, Βούιτσιτς, Μπαστόν, Σαρπ, Πάρκερ και Μπουρστάιν. Η Εφές έχει Λάρκιν και Μίτσιτς. Δεν τους υποτιμώ, αλλά δεν είναι εύκολα να κουμαντάρεις μια ομάδα με αστέρες. Αλλά ήμασταν σαν τον Δαυίδ απέναντι στην Γολιάθ»

  Πιθανή ηχηρή πώληση στην ΑΕΚ μετά τον Μαρσιάλ - Γιατί έφυγε από Γιουνάιτεντ

Για το ότι δεν θα μπορεί να παίρνει πλέον το τελευταίο σουτ σαν προπονητής όπως το έκανε σαν παίκτης: «Προσπαθώ να… φύγω από αυτό που ήμουν στο παρελθόν και να κάνω τον διαχωρισμό. Πρέπει να διαλέξω τους σωστούς παίκτες και να τους δώσω τα εφόδια για να σκοράρουν αυτά τα μεγάλα σουτ»

Για το ΝΒΑ: «Δεν το βλέπω σαν λάθος και δεν μετανιώνω για την απόφαση μου. Για να είσαι επιτυχημένος στο ΝΒΑ, πρέπει να βρεθείς στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή και αυτό δεν έγινε στην περίπτωση μου. Το να επιστρέψω στην Ευρώπη ήταν το σωστό για μένα. Πέτυχα τα πάντα που θα μπορούσα να πετύχω»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρπάζει παίκτη από ομάδα Euroleague o ΠΑΟ – Φήμες για επιστροφή έκπληξη – Ανακοίνωση για Μήτογλου




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: