Άλωσε την έδρα της ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ με σπουδαίους Χαντς και Ράιλι (ΒΙΝΤΕΟ)


Άλωσε την έδρα της ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ με σπουδαίους Χαντς και Ράιλι (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Οι Ράιλι και Χαντς ηγήθηκαν για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πήρε ένα τεράστιο διπλό μέσα στην έδρα της ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα τεράστιο διπλό μέσα στην έδρα της ΑΕΚ, την οποία κέρδισε με 71-83 μέσα στα Λιόσια! 



Για τον ΠΑΟΚ ξεχώρισε ο Ράιλι που έκανε ότι ήθελε στο δεύτερο μέρος και τελείωσε τον αγώνα με 23 πόντους, 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ ήταν άξιος συμπαραστάτης του ο Χαντς με 17 πόντους και 5 ριμπάυοντ. Τρομερές λύσεις έδωσε και ο Πόλι που είχε 7 ριμπάουντ. Από πλευράς ΑΕΚ ξεχώρισαν οι Φρέιζιερ και Γουίλιαμς με 22 πόντους και 16 αντίστοιχα.

Το ματς

Η ΑΕΚ ξεκίνησε… αρκετά καυτή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μιας και στα πρώτα 2΄ κατάφερε να προηγείται με 10-2, έχοντας Φρέιζιερ και Γουίλιαμς να ξεκινούν… άχαστοι, ενώ ο Σαλούστρος είχε διακόψει το σερί της Ένωσης.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση και το 10-2 έγινε 14-10, χάρη σε τρίποντο του Φράνκε, με τον Μάντσεν να κάνει το 16-10. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε και να ισοφαρίσει σε 16-16, ωστόσο ο Μίτσελ έδωσε νέο προβάδισμα στην ΑΕΚ, για να στείλει τη διαφορά στους 3 ο Στρέλνιεκς με τρίποντο. Το 21-20 του πρώτου δεκαλέπτου διαμορφώθηκε με λέι απ του Χαντς.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τρίποντο του Πόλεί, ενώ ο ΠΑΟΚ έφτασε στο +4 χάρη σε νέο λέι απ του Χαντς που ξεκίνησε αρκετά καλά το ματς. Η ΑΕΚ έτρεξε νέο 4-0 και έκανε το 27-27 με τον Μάντσεν. Ο ΠΑΟΚ βρήκε εκ νέου ρυθμό και με τρίποντο του Φράνκε έστειλε τη διαφορά στη μέγιστη τιμή της, στους 9 για το 29-38. Η απάντηση ήρθε από τον Φρέιζιερ που έκανε προσωπικό… 7-0, για να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος με το 36-39, υπέρ του ΠΑΟΚ.

  Τον ξεφτίλισε! Τον κρέμασε από το κέντρο (ΒΙΝΤΕΟ)
  ΑΕΚ – ΠΑΟΚ | Ο Μίτσελ έχασε εξ’ επαφής καλάθι” itemprop=”name” /> ΑΕΚ έχασε ένα καλάθι ενώ ήταν ανενόχλητος κάτω από την μπασκέτα.” itemprop=”description” />

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Γουίλιαμς έβαλε το πρώτο καλάθι, ωστόσο ο ΠΑΟΚ με νέο 4-0 έκανε το 38-43, χάρη σε φλότερ του Φράνκε. Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση και έτρεξε ένα δικό της 7-0, χάρη στους Φρέιζιερ και Γουίλαμς για το 45-43. Στη συνέχεια σκόραραν διαδοχικά Φλιώνης και Σλαφτσάκης, ενώ ο Γουίλιαμς έκανε το 50-50 με 1/2 βολές, 2.42΄ πριν το τέλος του δεκαλέπτου. Στη συνέχεια όμως ο ΠΑΟΚ βρήξε ξανά δύο τρίποντα, κάνοντας το 51-56. Το 52-56 διαμορφώθηκε με 1/2 βολές του Μάντσεν 1΄ πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Το τέταρτ δεκάλεπτο ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ, μιας και ο Ράιλι με 5-0 σερί έκανε το 52-61 για την ομάδα του. Ο Γουίλιαμς μείωσε εκ νέου, ωστόσο οι Χαντς και Ράιλι έστειλαν τη διαφορά στους 11, με το 54-65! Εκεί η ΑΕΚ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και έκανε ένα 4-0 σερί με τον Φρέιζιερ, για να χάσει στη συνέχεια 2 βολές ο Μάντσεν. Τις χαμένες βολές του Φινλανδού τις… τιμώρησε ο Πόλεϊ, μιας και έβαλε τρίποντο για το 58-68 αναγκάζοντας τον Καντζούρη να πάρει time out, ενώ απέμεναν 5.10΄, με τον ΠΑΟΚ να φτάνει μια ανάσα από τη νίκη σε εκείνο το σημείο.

  Γρήγορα γκολ από Λεβερκούζεν και Μπενφίκα (ΒΙΝΤΕΟ)
  ΑΕΚ – ΠΑΟΚ | Η επανάληψη στις βολές του Χαντς λόγω λέιζερ ” itemprop=”name” />

Μετά το τάιμ άουτ ο Μαγκριφ σκόραρε για δύο, ωστόσο ο Μαργαρίτης τιμώρησε κατευθείαν την ΑΕΚ, μιας και έβαλε γκολ φάουλ, για να κάνει το 60-70, ενώ απέμεναν 4.40 για το τέλος του ματς. Η ΑΕΚ προσπάθησε να κάνει αντεπίθεση με 5-0 σερί, ωστόσο ο Φράνκε έκανε το 65-73 με γκολ φάουλ! Στη συνέχεια ο Γουίλιαμς έκανε το 67-73, χάνοντας και μια βολή, ωστόσο 2.12΄πριν το τέλος πήγε στις βολές ο Ράιλι. Έβαλε και τις 2 για το 67-75, ενώ στη συνέχεια απάντησε ο Μαγκριφ για το 69-75. Μάλιστα, ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ ουσιαστικά τελείωσε και το ματς, μιας και με τρίποντό του έκανε το 71-78, ενώ στη συνέχεια πήγε και στη γραμμή των βολών, δίνοντας ένα σπουδαίο διπλό στον ΠΑΟΚ.




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: