Μήνυμα με… αποδέκτη τον Τόμας από Λουτσέσκου – Η ατάκα του για τις μεταγραφές


Μήνυμα με… αποδέκτη τον Τόμας από Λουτσέσκου – Η ατάκα του για τις μεταγραφές


Διαφ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν απέκλεισε να γίνουν μεταγραφές τον Γενάρη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κλήθηκε να μιλήσει σχετικά με τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ και το τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας, μετά το ματς με τον Ατρόμητο.



Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε πως:

«Ο Μπράντον είναι ένας παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ξέρουμε ότι είναι λίγο δύσκολο, θα δώσει τα πάντα, θα πιέσει, θα παλέψει, δεν είναι το ίδιο με τον Νέλσον. Είναι ένα δίδυμο επιθετικό που έχουμε αυτήν την στιγμή. Θα δούμε τι μπορεί να μας προσφέρει η αγορά. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα. Είμαστε αναστατωμένοι όμως από το γεγονός ότι έχασε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για το τι θα μπορεί να περιμένει ο ΠΑΟΚ από την αγορά, ο Λουτσέσκου απάντησε: «Δεν μπορώ αυτή την στιγμή να προσδιορίσω τι ακριβώς περιμένουμε…».

  Τσεκάρει Πολωνό επιθετικό ο Μακελελέ!

Σε ερώτηση για το αν παίρνει η ομάδα βοήθειες στην επίθεση από τα άκρα κυρίως υπό την έννοια πως τόσο ο Νάρεϊ όσο και ο Αντρίγια έχουν βάλει ψηλά τον πήχη, ο Λουτσέσκου υποστήριξε: «Δεν καταφέραμε σε αυτό το παιχνίδι να βάλουμε κι άλλα γκολ και κατά συνέπεια να κερδίσουμε το παιχνίδι. Χρειαζόταν να κάνουμε μία μεγαλύτερη προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά, ο Νάρεϊ προσπάθησε, έτρεξε. Εάν ειχαμε σκοράρει, θα ήταν διαφορετική η κουβέντα που κάνουμε αυτήν την στιγμή. Δεν πήραμε κάτι από τα άκρα. Ας πούμε πως ο Νάρεϊ δεν έκανε αισθητή την παρουσία του, ενδεχομένως το καλύτερο παιχνίδι του αλλά προσπάθησαν αμφότεροι…».

Όσο για τον δεύτερο γύρο που αναμένεται με ενδιαφέρον, ο Λουτσέσκου σημείωσε: «Η ομάδα φτιάχνεται ξανά. Προχωράμε βήμα προς βήμα για τη δημιουργία μίας ομάδας που πρέπει να εξελιχθεί».

Τέλος, ο Ρουμάνος κλήθηκε να σχολιάσει και το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη: «Θα εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε την συνεισφορά όλων των παικτών. Στο Περιστέρι δεν κλειδώσαμε την νίκη όπως θα έπρεπε να κάνουμε, όμως αυτό πρέπει να το δούμε εν όψει της επόμενης αναμέτρησης μας».

  100.000 προπονητές! Πάρε μέρος και εσύ στο Euroleague Fantasy Challenge




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: