Έσκασε τώρα! "Καμπάνες" για ΑΕΚ και Άρη


Έσκασε τώρα! "Καμπάνες" για ΑΕΚ και Άρη


Διαφ.

Προβλήματα τόσο για την Ένωση όσο και για τους Κίτρινους καθώς ο ΕΣΑΚΕ τους κάλεσε να πληρώσουν πρόστιμα για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα τελευταία παιχνίδια.

ΕΣΑΚΕ: Πρόβλημα τόσο για την  ΑΕΚ, όσο και τον Άρη μιας και ο Αθλητικός Δικαστής της Λίγκας τους τιμώρησε με πρόστιμα 300 και 200 ευρώ αντίστοιχα για την συμπεριφορά των οπαδών τους στις αναμετρήσεις σε ΠΑΟΚ και Κολοσσό Ρόδου.



«Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΕΚ – ΝΕΑΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014): το χρηματικό πρόστιμο των τριακοσίων (300,00) ευρώ, για υβριστικά συνθήματα μικρής βαρύτητας και απαλλάσσει αυτήν για χρήση λέιζερ, παραπτώματα, για τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της – ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΙΤΩΝ 2004 – ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ(δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 – ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 27-12-2022.

Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003: το χρηματικό πρόστιμο των διακοσίων (200,00) ευρώ, για υβριστικά συνθήματα μικρής έντασης και βαρύτητας, παραπτώματα, για τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS KAE) που διεξήχθη στις 26-12-2022
», αναφέρει η ανακοίνωση από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

  Αυτόν έχει στα πλάνα του ο Μεντιλίμπαρ - Τον πιστεύει πολύ



Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: