"Βέλη" του Ερυθρού Αστέρα στην Euroleague για Καμπάτσο – Γιατί τους κατηγορούν οι Σέρβοι!


"Βέλη" του Ερυθρού Αστέρα στην Euroleague για Καμπάτσο – Γιατί τους κατηγορούν οι Σέρβοι!


Διαφ.

Στα… μαχαίρια ο Ερυθρός Αστέρας με τη διοίκηση της Ευρωλίγκας και ο λόγος, είναι ο Καμπάτσο.

Ερυθρός ΑστέραςΦακούντο Καμπάτσο: Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague ακόμα ο Καμπάτσο, εξαιτίας μίας ποινής απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβληθεί στον Ερυθρό Αστέρα. Έτσι, ο Αργεντινός μετά το ματς με τον Ολυμπιακό δεν θα παίξει ούτε κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την 16η αγωνιστική της διοργάνωσης.



Σύμφωνα με τον τζένεραλ μάνατζερ των Σέρβων, Νεμάνια Βασίλιεβιτς, η ομάδα έχει προβεί ήδη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και έχει τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις της προκειμένου να «σβήσει» το σχετικό ban, ρίχνοντας το… μπαλάκι στην Euroleague και αφήνοντας αιχμές για κωλυσιεργία από την πλευρά της!

“Έχουμε μία προσωρινή τιμωρία για να δηλώσουμε νέους παίκτες στην Ευρωλίγκα. Εμείς κάναμε όλα όσα μας ζήτησαν, εκπληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας και πληρώσαμε όσα έπρεπε. Περιμένουμε την τελική απάντηση της Ευρωλίγκας, αλλά στη… Δύση έχουν Χριστούγεννα και διακοπές για την Πρωτοχρονιά. Αλλά, πιστεύουμε ότι το θέμα θα λυθεί τις επόμενες ημέρες”, ήταν τα λόγια του τζένεραλ μάνατζερ των Ερυθρόλευκων του Βελγιγραδίου στο δίκτυο RTS.

  Χαμός στο Παναχαϊκή - ΑΕΚ Β’ - Πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: