Ολυμπιακός για F4, δικαίωση Αγγελόπουλων – Όλοι στον αέρα στον ΠΑΟ, αποφασίζει ο Γιαννακόπουλος!


Ολυμπιακός για F4, δικαίωση Αγγελόπουλων – Όλοι στον αέρα στον ΠΑΟ, αποφασίζει ο Γιαννακόπουλος!


Διαφ.

Ο MVP του ΟΑΚΑ, ο Ντόρσεϊ και οι ραγδαίες εξελίξεις στο ΟΑΚΑ. Οι Πειραιώτες έκαναν ένα… απίστευτο πάρτι στο Μαρούσε και έδειξαν πως έχουν στόχο μόνο την κούπα φέτος, ενώ οι Πράσινοι έζησαν μία εφιαλτική βραδιά και ετοιμάζεται για αλλαγές.

Ντέρμπι περιμέναμε, περίπατος για τον Ολυμπιακό προέκυψε. Μάχη σώμα με σώμα αναμενόταν, η καλύτερη, όμως, ομάδα, που είναι οι Πειραιώτες μετέτρεψαν τη συνάντηση του ΟΑΚΑ σε παράσταση για έναν. Τόσο εύκολη επικράτηση δεν περίμεναν ούτε οι ίδιοι οι φίλαθλοι της πεϊραικής ομάδας.



Και μάλιστα αυτός ο ανεπανάληπτος θρίαμβος ήρθε χωρίς να παίζει ο κορυφαίος παίκτης της Ευρωλίγκας, Σάσα Βεζένκοφ. Παρόλα αυτά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του βρήκαν τις λύσεις, έπαιξαν μπάσκετ πολύ υψηλού επιπέδου και πανηγύρισαν μία ευρεία νίκη, που άξιζαν πέρα για πέρα.

Είναι αδικία σε μία τέτοια βραδιά να ξεχωρίσεις κάποιον παίκτη, αλλά ο Μουσταφά Φαλ έκανε για μία ακόμη φορά τεράστια διαφορά κάτω από τα καλάθια. Ο Ολυμπιακός βρήκε σχεδόν από τον πουθενά τον Γάλλο σέντερ (από την άοσμη Βιλερμπάν τον πήρε) και αυτός βγήκε λίρα εκατό. Για αυτό άλλωστε και η ΚΑΕ προχώρησε σε πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους.

  Τρομερό βίντεο! Ο Γιασικεβίτσιους τραγουδούσε στο Κολωνάκι τον ύμνο του ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός έκανε εμφάνιση φάιναλ-φορ στο ΟΑΚΑ και μπαίνει πλέον στο 2023 με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Ο Παναθηναϊκός είναι στο αντίθετο άκρο. Με τις τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες είχε αφήσει ελπίδες για κάτι καλό, αλλά πλέον έχουν έρθει τέσσερις συνεχόμενες αποτυχίες και είναι ξανά στο ίδιο κακό σημείο. Και τα πράγματα πλέον είναι πολύ χειρότερα αφού για τον «πράσινο» οργανισμό τέτοια βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ είναι τεράστιο πλήγμα.

Ποια θα είναι η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου τώρα κανείς δεν ξέρει. Αν θα προχωρήσει δηλαδή σε αλλαγή προπονητή ή θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ.

Οι επόμενες μέρες θα είναι πολύ κρίσιμες αφού κάτι πρέπει να αλλάξει, ειδικά μετά τον καταποντισμό μέσα στο ΟΑΚΑ από τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν αγχώνεται για το θέμα της μεταγραφής, αν και το κομμάτι του Ντόρσεϊ πάντα είναι στο μυαλό του. Ο Ντόρσεϊ προς το παρόν, πάντως, περιμένει μήπως βρει ομάδα στο ΝΒΑ, με την Φενέρ από την πλευρά της να παρακολουθεί κι αυτή την υπόθεση πολύ στενά.

  Επαφές των ΥΠΕΞ Ελλάδας, Τουρκίας για τον κόσμο του ΠΑΟΚ στην Πόλη

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα… κάγκελα οι οπαδοί του ΠΑΟ – Μεγάλη ένταση στο ΟΑΚΑ – Τετ α τετ με Πεδουλάκη, Παπαγιάννη!

 




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: