Οι ευθύνες που καταλογίζονται στον Ράντονιτς – Αρνείται να αλλάξει τακτική!


Οι ευθύνες που καταλογίζονται στον Ράντονιτς – Αρνείται να αλλάξει τακτική!


Διαφ.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν μένει εκτός κάδρου εξελίξεων στον Παναθηναϊκό, με τον Μαυροβούνιο τεχνικό να έχει συγκεκριμένες και σημαντικές ευθύνες γι’ αυτό που παρουσιάζει η ομάδα.

ΠαναθηναϊκόςΝτέγιαν Ράντονιτς: Μεγάλη απογοήτευση υπάρχει στον Παναθηναϊκό, απόρροια της ιστορικής συντριβής που υπέστη ο Εξάστερος από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Φυσικά, ούτε ο Ράντονιτς δεν μένει εκτός κάδρου εξελίξεων, με τον Μαυροβούνιο τεχνικό να έχει συγκεκριμένες και σημαντικές ευθύνες γι’ αυτό που παρουσιάζει η ομάδα.



Είναι αδιανόητο, αλλά ο προπονητής του Παναθηναϊκού δείχνει μία απίστευτη άρνηση ν’ αλλάξει τάκτικη, παρότι αυτή αποτυγχάνει διαρκώς. Για παράδειγμα κάθε φορά επιλέγει με τον ψηλό (ακόμα και με τον αργό Γκουντάιτις) να κάνει hedge out στα 9 μέτρα, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος σέντερ με μία λόμπα να παίρνει την μπάλα χωρίς ουσιαστικά άμυνα κάτω από το καλάθι.

Δεύτερο παράδειγμα οι αλλαγές. Με τον Ολυμπιακό είδαμε το αδιανόητο ν’ αλλάζει στην άμυνα ο Παπαγιάννης με τον Λι(!!!), με αποτέλεσμα ο δεύτερος μοιραία να βρίσκεται με τον Φαλ σε θέση για κάρφωμα. Δεδομένα, σε αντίθεση με το τι φαινόταν πριν από μερικά 24ωρα και ο Ντέγιαν Ράντονιτς, εξίσου, είναι σε δύσκολη θέση! Το πόσο δύσκολη θα φανεί σύντομα…

  Νέα αποθέωση για Έλληνα παίκτη στο εξωτερικό: "Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής"
  Ντέγιαν Ράντονιτς απέφυγε να μιλήσει εκτενώς για το παιχνίδι, φεύγοντας εμφανώς εκνευρισμένος για τα αποδυτήρια μετά το τέλος του ντέρμπι.” itemprop=”description” />


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: