"Έγκλημα" με Ντιαλό στον Παναθηναϊκό! Όλο το παρασκήνιο


"Έγκλημα" με Ντιαλό στον Παναθηναϊκό! Όλο το παρασκήνιο


Διαφ.

Ο Άλφα Ντιαλό πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μονακό, με τον Παναθηναϊκό να κάνει ένα τεράστιο λάθος.

Ο Άλφα Ντιαλό πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Λαυρίου και κέρδισε την μεταγραφή του στον «Εξάστερο», με τον οποίον όμως δεν αγωνίστηκε ούτε μια φορά και αποχώρησε μετά από λίγες ημέρες!



  Άλφα Ντιαλό προσφέρει θέαμα στον αγώνα του Λαυρίου κόντρα στον Προμηθέα έχοντας πετύχει 2 εντυπωσιακά καρφώματα.” itemprop=”description” />

Ο Δημήτρης Πρίφτης θεωρούσε πως δεν χωράει στο ρόστερ και ήθελε να τον παραχωρήσει δανεικό, ο παίκτης αρνήθηκε κι έτσι αποτέλεσε παρελθόν από τον Σύλλογο, συνεχίζοντας την καριέρα του στην Μονακό.

Σε μια ομάδα λοιπόν που πέρσι διεκδίκησε την παρουσία της στο Final-4 και φέτος έχει εξίσου υψηλούς στόχους, ο Ντιαλό μετράει αυτή την μιάμιση σεζόν 10 πόντους, 4.6 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ, 1.3 κλεψίματα, 0.3 τάπες και 11.6 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης κατά μέσο όρο στην Euroleague!

  Η μαμά κατέστρεψε τη μεταγραφή διάσημου παίκτη - Eίχε ένα ασυνήθιστο αίτημα
 

Φέτος μάλιστα είναι 9 φορές «διψήφιος», αποτέλεσε τον μεγάλο πρωταγωνιστή της ομάδας του κόντρα στην Άλμπα (20π. – 4ασ.), έριξε… 15άρες σε Μπολόνια και Εφές (είχε και 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ με τους Τούρκους) και συνολικά είναι ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας του.

Στο «Τριφύλλι» εκτίμησαν εντελώς λάθος τις ικανότητές του, τον άφησαν ελεύθερο… μέσα από τα χέρια τους και τώρα το πληρώνουν!

ΠΗΓΗ: olaprasina1908.gr

 



 

Διαβάστε επίσης: