Διευθυντής αθλητικής εφημερίδας αναλύει: "Αγωνιστικά δεν σταματιέται η ΑΕΚ, εξωαγωνιστικά θα το… τερματίσουν!"


Διευθυντής αθλητικής εφημερίδας αναλύει: "Αγωνιστικά δεν σταματιέται η ΑΕΚ, εξωαγωνιστικά θα το… τερματίσουν!"


Διαφ.

“Αγωνιστικά, δεν μπορούν να την αντιμετωπίσουν, οπότε εξωαγωνιστικά θα το… τερματίσουν”, λέει για την Ένωση και ετοιμάζεται για… πόλεμο ο διευθυντής της εφημερίδας “ΩΡΑ”.

ΑΕΚ: “Εμείς μπορεί να απολαμβάνουμε πραγματικά κάτι υπέροχο όποτε βλέπουμε την ΑΕΚ, αλλά ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και η ομάδα είναι μονίμως πίσω από την κορυφή. Κι έχει πετύχει έναν άθλο, μετά τη Λεωφόρο, όταν έμεινε πίσω με έξι βαθμούς από την 4η κιόλας αγωνιστική ελέω Καμπάκοφ, για να μην ξεχνιόμαστε”, γράφει ο διευθυντής της εφημερίδας “ΩΡΑ”, Πάνος Λούπος και συνεχίζει:



“Εν πάση περιπτώσει, η ΑΕΚ, όχι απλά τα έχει καταφέρει βαθμολογικά, αλλά παίζει και ένα ποδόσφαιρο, που όλοι πλέον παραδέχονται ότι είναι μακράν το καλύτερο στην Ελλάδα. Και ναι μεν, όλοι μιλάνε για αυτή την «επιθετική ισοπέδωση» της ΑΕΚ, που προέρχεται από το ασφυκτικό της πρέσινγκ και την άμεση ανάκτηση της μπάλας, αλλά μην ξεχνάμε ότι παράλληλα με αυτό, έρχεται και η καλύτερη άμυνα, όχι απλά του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά όλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων”.

  Σπουδαία μάχη στο "Κλ. Βικελίδης" - Live: Άρης - Ολυμπιακός

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

  ΑΕΚ 0-4 |HIGHLIGHTS|” itemprop=”name” />


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: