Ξεσηκωμός με αυτό το ρεπορτάζ για Χάμες – Φήμες για πρόταση μεγάλης ομάδας – Επαφές με Μέντες!


Ξεσηκωμός με αυτό το ρεπορτάζ για Χάμες – Φήμες για πρόταση μεγάλης ομάδας – Επαφές με Μέντες!


Διαφ.

Μπορεί ο Κολομβιανός να έχει βρει τα πατήματά του στον Ολυμπιακό, όμως τα δημοσιεύματα βλέπουν το μέλλον του εκτός Ελλάδας.

Τι κι αν ο Χάμες Ροντρίγκες φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τους Πειραιώτες για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει τον προσεχή Ιούνιο; Δημοσιεύματα από την Τουρκία τον βάζουν στο “στόχαστρο” της Γαλατασαράι, αποκαλύπτοντας ήδη επαφές με τον μάνατζέρ του!



Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα, η “τσιμ μπομ” θέλει να ενεργοποιήσει τη “βόμβα” με τον 31χρονο δημιουργικό χαφ, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Οκάν Μπουρούκ, τον έχει ξεχωρίσει για να προσδώσει μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ του.

Μάλιστα, στα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρεται πως η Γαλατασαράι έχει έρθει, ήδη, σε επαφή με τον διάσημο ατζέντη του Χάμες, Ζόρζε Μέντες προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις του πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης.

  Ο... Μαρσιάλ του ΠΑΟΚ που κανείς δεν υπολογίζει - Θα τον αλλάζει επίπεδο!

Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομά του Κολομβιανού άσου εμπλέκεται με την Γαλατά, αφού και στο παρελθόν υπήρξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Στην τρέχουσα σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Χάμες Ροντρίγκες σε 14 ματς έχει καταγράψει 3 γκολ και 2 ασίστ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ολυμπιακός παίζει τα ρέστα του, με τρία δεκάρια και άσο τον Χουάνγκ




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: