Τρως δακρυγόνα στη Λιβαδειά; Πρόστιμο σε εσένα – Κροτίδα στην OPAP Arena; Όλα πάνε καλά!


Τρως δακρυγόνα στη Λιβαδειά; Πρόστιμο σε εσένα – Κροτίδα στην OPAP Arena; Όλα πάνε καλά!


Διαφ.

Άδειο κουτάκι μπύρας στον Ίβιτς στο ματς Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο; 41.000 ευρώ πρόστιμο, 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων, -3 στα πλέι οφ και -2 για την επόμενη σεζόν. Κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena που παραλίγο να τραυματίσει σοβαρά και άνθρωπο της ασφάλειας που πήγε να τη μαζέψει; 16.500 ευρώ πρόστιμο!

Παναθηναϊκός: Απίστευτο κι όμως… ελληνικό! Ο Παναθηναϊκός που ο κόσμος του έφαγε δακρυγόνα στην Λιβαδειά, τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 8.000 ευρώ, ενώ η ΑΕΚ στην OPAP Arena για τη διακοπή των καπνογόνων και τη ρίψη κροτίδας στον αγωνιστικό χώρο, έτυχε τιμωρίας μόλις 16.500 ευρώ.



Για να το κάνουμε πιο λιανά. Άδειο κουτάκι μπύρας στον Ίβιτς στο ματς Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο; 41.000 ευρώ πρόστιμο, 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων, -3 στα πλέι οφ και -2 για την επόμενη σεζόν. Κροτίδα στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena που παραλίγο να τραυματίσει σοβαρά και άνθρωπο της ασφάλειας που πήγε να τη μαζέψει; 16.500 ευρώ πρόστιμο!

  Σπουδαία μάχη στο "Κλ. Βικελίδης" - Live: Άρης - Ολυμπιακός

Την ίδια στιγμή, τα αρμόδια όργανα έγραψαν στα… παλαιότερα των υποδημάτων τους τη διπλή διακοπή λόγω των καπνογόνων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Υποτίθεται πως η ΑΕΚ ήταν υπότροπη για τον ίδιο λόγο. Την επόμενη φορά που θα ξαναυπήρχε διακοπή δηλαδή για τα καπνογόνα, η τιμωρία θα ήταν κλείσιμο της έδρας. Όπως είδαμε, η δύναμη στην Ελλάδα ισοδυναμεί με ασυλία…

  ΑΕΚ – ΠΑΟ | Κροτίδα έσκασε στον αγωνιστικό χώρο, στο έδαφος ο Μπρινιόλι” itemprop=”name” /> ΑΕΚ – ΠΑΟ | Κροτίδα έσκασε στον αγωνιστικό χώρο, στο έδαφος ο Μπρινιόλι” itemprop=”description” />


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: