Σε πρώτο πλάνο ο αντί-Αϊτόρ! Αυτές οι υποθέσεις απασχολούν – Φαβορί και αουτσάιντερ


Σε πρώτο πλάνο ο αντί-Αϊτόρ! Αυτές οι υποθέσεις απασχολούν – Φαβορί και αουτσάιντερ


Διαφ.

Το “Τριφύλλι” ψάχνεται αρχικά στην Ισπανία για βασικό εξτρέμ. Ποιές άλλες περιπτώσεις απασχολούν.

Σε πρώτο πλάνο παραμένει η περίπτωση του διεθνούς Τσέχου μεσοεπιθετικού, Όντρεϊ Λινγκρ της Σλάβια Πράγας, για τη δεύτερη (έξτρα) μεταγραφή ενός παίκτη ο οποίος θα μπορεί να παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, προκειμένου να δώσει επιπλέον, ποιοτικές επιλογές στη δημιουργία και την εκτέλεση, όπου οι «πράσινοι» έχουν θέματα μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.



Στην Τσεχία δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Σλάβια δεν πρόκειται πλέον να παραχωρήσει τον 24χρονο άσο, σύμφωνα με πληροφορίες όμως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έχουν… εγκαταλείψει την υπόθεση του Λινγκρ και συνεχίζουν να πιέζουν την ομάδα της Πράγας, για να βρουν κοινό σημείο επί της διαπραγμάτευσης που παραμένει μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας.

«Επιμένει για Λινγκρ. Πίεση στη Σλάβια για την απόκτηση του Τσέχου χαφ», αναφέρει το σημερινό πρωτοσέλιδο της «SportDay». Ένα από τα «αγκάθια» στην όλη διαδικασία (πέρα απ’ το οικονομικό) είναι το υψηλότατο ποσοστό μεταπώλησης που αξιώνει η τσεχική ομάδα, ωστόσο, υπάρχει διάθεση απ’ την πλευρά των «πράσινων» να το… παλέψουν το όλο θέμα, προκειμένου να βρουν μία φόρμουλα συμφωνίας.

  "Να μπει τελεία στη μεταγραφή Μαρσιάλ - Πολύ δύσκολο ματς με Kallithea"

Στο «κάδρο» παραμένει πάντα και η περίπτωση του Βραζιλιάνου Κάουλι Ολιβέιρα της Λουντογκόρετς, η υπόθεση του οποίου «συνδέεται» με το θέμα Λινγκρ.

Πάντως πρώτη επιλογή για να κλείσει τον (βασικό) εξτρέμ που θα καλύψει το κενό το Αϊτόρ, είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται στην Ισπανία. Παράλληλα ανοικτό παραμένει το παράθυρο για τον Αλιρέζα Τζάχανμπακς.

Ο Ιρανός εξτρέμ παρότι θέλει να παραμείνει στο Ρότερνταμ, έχει καταλάβει πως οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για εκείνον, ενώ με τη σειρά της, η Φέγενορντ έχει βγει στην αγορά και ψάχνει για εξτρέμ. Σύμφωνα με πηγές από Ολλανδία, το «πράσινο» ενδιαφέρον παραμένει ενεργό, αν και για την ώρα οι δύο σύλλογοι έχουν ακόμα μεγάλη απόσταση γύρω απ’ την ενδεχόμενη πώληση του παίκτη. Κοντός ψαλμός αλληλούια λοιπόν, τις επόμενες μέρες θα είμαστε σε θέση να δούμε, αν θα επιστρέψει το Τριφύλλι με νέα πρόταση.




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: