Με γκολάρα του Μέσι η Παρί κέρδισε δύσκολα την Τουλούζ…


Με γκολάρα του Μέσι η Παρί κέρδισε δύσκολα την Τουλούζ…


Διαφ.

Η Παρί τα χρειάστηκε απέναντι στην καλά οργανωμένη Τουλούζ, όμως τελικά ο Λιονέλ Μέσι έδωσε τη λύση με σουτ εκτός περιοχής και μαζί τη νίκη 2-1 για την 22η αγωνιστική της Ligue 1.  

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 2-1 της Τουλούζ στο “Παρκ ντε Πρενς” για την 22η αγωνιστική της Ligue 1 χάρη σε εκπληκτικό σουτ του Αργεντινού, που έδωσε τη λύση στην ομάδα του.



Ο Φιλίπ Μοντανιέ είχε στήσει… τοίχος (ο Χάρης Τσιγγάρας έμεινε στον πάγκο), παρότι η Παρί είχε αρκετές απουσίες. Κιλιάν Εμπαπέ, Νεϊμάρ και Σέρχιο Ράμος ήταν τραυματίες, ο Μάρκο Βεράτι τιμωρημένος κι ο Κριστόφ Γκαλτιέ έκανε αλχημείες στην ενδεκάδα και στη διάταξη (παρατάχθηκε με 4-3-1-2 και τον Ουγκό Εκιτικέ παρτενέρ του Μέσι).

Στο 20ό λεπτό, μια εκτέλεση φάουλ του Μπράνκο φαν ντεν Μπόμεν ξεγέλασε τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα κι έδωσε προβάδισμα στο σκορ στους φιλοξενούμενους. Η απάντηση ήρθε με σουτ του Ασράφ Χακιμί έξω από την περιοχή και στο δεύτερο μέρος, ο Μέσι πέτυχε ένα παρόμοιο γκολ, με περισσότερα φάλτσα και υπό πιο δύσκολες συνθήκες, γράφοντας το τελικό αποτέλεσμα από το 58′.

  Το... φωνάζει παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: "Φαβορί ο ΠΑΟΚ με..."

Δείτε την γκολάρα του Μέσι




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: