Κώστας Παπανικολάου: Συγκλονιστική δήλωση Παπανικολάου μετά…


Κώστας Παπανικολάου: Συγκλονιστική δήλωση Παπανικολάου μετά…


Διαφ.

Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να πέρασαν σαν… αέρας από την έδρα της Άλμπα όμως ο αρχηγός του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του θέλησε να αναφερθεί τόσο στην επέτειο της τραγωδίας της Θύρας 7, όσο και στους καταστρεπτικούς σεισμούς που χτύπησαν την Τουρκία και τη Συρία.

Κώστας Παπανικολάου: Συγκλόνισε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Άλμπα ο Έλληνας αρχηγός των Ερυθρόλευκων, που αρχικά αφιέρωσε το αποτέλεσμα στα θύματα της Θύρας 7, ενώ αναφέρθηκε και στην τραγωδία που βιώνουν τις τελευταίες μέρες Τουρκία και Συρία λόγω των καταστρεπτικών σεισμών.



«Είναι μια μέρα μνήμης για τον σύλλογοκαι από εκεί ξεκινούν όλα. Η νίκη είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Θύρας 7, η σκέψη μας είναι και στην Τουρκία και Συρία με τους σεισμούς και όσα έγιναν εκεί. Αυτά είναι τα σημαντικά και όχι τα παιχνίδια».

  Οι αλλαγές στην ΠΑΕ Ολυμπιακός - Ποιο ρόλο θα έχει η Εύη Κουτσαυτάκη

Για τον αγώνα: «Η συγκέντρωση ήταν το κλειδί. Η Άλμπα μπορεί να είναι τελευταία, αλλά είναι καλή ομάδα με υψηλό τέμπο. Στο 2ο δεκάλεπτο μας μείωσαν όταν χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας και έπρεπε να προσέξουμε».

Για τις απουσίες των Σλούκα και Πίτερς: «Αναποδιές συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες. Και οι δύο είναι πολύ βασικοί παίκτες. Όταν λείπουν χρειάζεται μεγαλύτερη ενέργεια και θέληση από όλους για να πάρει τις νίκες η ομάδα.

Πρέπει να κρατάμε σαν παίκτες υψηλά στάνταρ γιατί στο τέλος κρίνεται η χρονιά. Αν πιστέψουμε ότι έχουμε κερδίσει κάτι τότε μπορεί να καταστραφεί η χρονιά», είπε ο Κώστας Παπανικολάου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Χρυσή ρήτρα” για Κουλούρη – Έμπλεξε λόγω… Λιβάγια – Μεγάλη μάχη για να “γυρίσει” με τον Χασάν!




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: