ΑΕΚ: Δεν φοβάται τον ΠΑΟΚ ο Αλμέιδα – Έτσι θα κατεβάσει την…


ΑΕΚ: Δεν φοβάται τον ΠΑΟΚ ο Αλμέιδα – Έτσι θα κατεβάσει την…


Διαφ.

Ο Αργεντινός τεχνικός ετοιμάζει τα πλάνα του για το μεγάλο κυριακάτικο (19/2) ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά στη Θεσσαλονίκη.

Το νικηφόρο σερί της θέλει να συνεχίσει και στην Τούμπα η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο σπουδαίο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Super League, που θα γίνει την Κυριακή στις 20:30.



Για αυτό το ματς ο Ματίας Αλμέιδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της Ένωσης με αρκετές απουσίες, καθώς εκτός από την χθεσινή προπόνηση έμεινε ο άρρωστος Σιμάνσκι, ενώ αποφόρτιστη έκαναν οι Χατζισαφί, Άμραμπατ, με τον Γιόνσον να κάνει μόνο γυμναστήριο λόγω κούρασης.

Επίσης, ο Μαχαίρας έχει μια κάκωση στο γόνατο και έμεινε εκτός, όπως εκτός θα μείνουν και οι Φερνάντες και Μοχαμάντι, την ώρα που και ο Σέρχιο Αραούχο αποκόμισε ένα χτύπημα στην προπόνηση, ωστόσο ο επιθετικός της ΑΕΚ δεν φαίνεται διατεθειμένος να απουσιάσει από την μεγάλη αναμέτρηση.

  Γκολάρα από τον Κοσίδη με Πούστσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αλμέιδα ετοιμάζει μετ’ εμποδίων, λοιπόν, τα πλάνα του για το ντέρμπι, ωστόσο δεν αναμένεται να αλλάξει την φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του, αφού και στην Τούμπα οι Κιτρινόμαυροι θα παίξουν φουλ επίθεση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι απαντάει ο Μελισσανίδης για το… πρωτάθλημα στα χαρτιά- Η πρώτη κίνηση – Υπογράφει ξένος άσος

 

 




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: