ΠΑΟΚ: "Αλητεία εις βάρος του ΠΑΟΚ – Δεν συνεχίζεται…


ΠΑΟΚ: "Αλητεία εις βάρος του ΠΑΟΚ – Δεν συνεχίζεται…


Διαφ.

“Είναι φαρσοκωμωδία! Αν την Κυριακή κερδίσει την ΑΕΚ, τότε θα…”! Στον Δικέφαλο “βράζουν” για το γκολ-οφσάιντ που μέτρησε εις βάρος τους στην Τρίπολη, ζητούν την άμεση αποχώρηση του Τζήλου από τη διαιτησία και εκτιμούν πως υπάρχει δόλος και… σχέδιο εναντίον της ομάδας τους για να μη διεκδικήσει τον τίτλο.

Μεγάλη αναστάτωση υπάρχει τις τελευταίες ώρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την κίνηση του ΠΑΟΚ να δώσει στη δημοσιότητα τη φάση από το δεύτερο γκολ του Αστέρα Τρίπολης, που ήταν οφσάιντ, συνοδευόμενη από μία αιχμηρή ανακοίνωση κατά του διαιτητή Τζήλου και του AVAR!



Το sportdog επικοινώνησε με τον Κώστα Βασιλόπουλο, που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ του Δικέφαλου, προκειμένου να μας βοηθήσει να καταλάβουμε και να ερμηνεύσουμε τι γίνεται τις τελευταίες ώρες από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

“Ήταν λογική η αντίδραση του ΠΑΟΚ γιατί έχουμε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος στην Τρίπολη, που αγγίζει τα όρια της αλητείας. Αυτό που έκανε ο βοηθός και ο Τζήλος, είναι αλητεία σε βάρος του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου“, ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

  Αστέρια της Γιουνάιτεντ δεν ξέχασαν τον Μαρτιάλ - Οι ευχές λόγω ΑΕΚ

“Είναι οφσάιντ, συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος, είναι αλητεία σε βάρος του ΠΑΟΚ. Δεν είναι πρώτη φορά που πρωταγωνιστεί ο Τζήλος σε βάρος του ΠΑΟΚ, αν έχει ίχνος ευθιξίας θα πρέπει να ανακοινώσει την απόσυρσή του. Τα τελευταία χρόνια μεταφέρει το διαιτητικό του κουφάρι για να παραμείνει σε έναν χώρο που δεν έχει τίποτα να προσφέρει. Του συμπαραστεκόμαστε, προφανώς, ως άνθρωποι για ο,τι του συνέβη, αλλά διαιτητικά είναι στον χώρο για να κάνει εξυπηρετήσεις”.

Πώς προέκυψε το θέμα μετά από δύο μέρες;

“Το θέμα προέκυψε από την ανάλυση της φάσης από το βίντεο που έχει η ΠΑΕ στην κατοχή της. Η Nova δεν έδειξε ποτέ την φάση σε επανάληψη. Από την ανάλυση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που ασχολούνται με τον τομέα της ψηφιοποίηση εικόνων, προέκυψε το οφσάιντ. Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που έχουμε αλλοίωση αποτελέσματος, αυτό είναι φαρσοκωμωδία. Κάποιοι διαιτητές και παρατρεχάμενοι θέλουν να το τινάξουν στον αέρα, να αποκλείσουν τον ΠΑΟΚ από τη διεκδίκηση προς όφελος άλλων ομάδων ή άλλης ομάδας που ευνοείται περισσότερο από κάθε άλλη φέτος”.

Τι προσδοκά ο ΠΑΟΚ από όσα γίνονται;

  Μεγάλη αναγνώριση για Λεμπρόν Τζέιμς! Πρώτος σε επιρροή στον κόσμο

“Μια απόφαση της ΚΕΔ για την απομάκρυνση των ανθρώπων που ευθύνονται για αυτό. Δεν μπορεί να συνεχιστεί με αυτόν τον τρόπο  το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ ζητάει την τιμωρία των υπευθύνων προς παραδειγματισμό, γιατί η κατάσταση με τη διαιτησία είναι πολύ κακή”.

Επιστρέφει δυναμικά ο ΠΑΟΚ για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος μετά από όλα αυτά;

“Ξεκίνησε η φετινή περίοδος με συγκεκριμένο στόχο: Να δομήσει ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Το πέτυχε πιο γρήγορα, αλλά από την ομάδα λείπει ένα κλικ όπως εκείνο που είχε όταν βγήκε πρωταθλήτρια. Επίσης, χρειάζονται και καλές διαιτησίες που φέτος δεν υπάρχουν. Αν κερδίσει την ΑΕΚ αυτόματα θα πάρει τον τίτλο του διεκδικητή ξανά – Όχι ότι τον έχασε ποτέ”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος Βαρούχας για το οφσάιντ που ζητάει ο ΠΑΟΚ – “Ο Τζήλος… ήταν στη Λάρισα – Τρεις παίκτες”!

 




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: