ΠΑΟΚ: "Καμία συγνώμη για τον ΠΑΟΚ – Θα πρέπει να…


ΠΑΟΚ: "Καμία συγνώμη για τον ΠΑΟΚ – Θα πρέπει να…


Διαφ.

Παλαίομαχος διαιτητής σχολιάζει τις διαμαρτυρίες των “ασπρόμαυρων” για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Για τα όσα έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία αλλά και την ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας η οποία δικαιώνει τον Δικέφαλο, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή στη «Στη Σέντρα» ο Γιώργος Σπανέας, με τον Πρόεδρο της Ένωσης διαιτητών να υπογραμμίζει ότι η ζημιά έχει γίνει από τον έλεγχο του VAR.



Αρχικά ανέφερε: «Έχουμε τρεις που εμπλέκονται, τον διαιτητή, τον βοηθό και τον VAR. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει η λέξη συγγνώμη στην ανακοίνωση της ΚΕΔ, θα έπρεπε οι ευθύνες να καταλογιστούν αναλόγως. Πρώτοι έχουν την ευθύνη στο VAR και να υπάρχει μία ανακοινώσιμη ποινή για να ξέρει και ο επόμενος. 

Η… ζημιά έχει γίνει από τον VAR και στη συνέχεια από τον A – VAR, δεν εξετάζω καν το ενδεχόμενο δόλου, δεν υπάρχει. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ δικαίως διαμαρτύρεται».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Οι Έλληνες διαιτητές έχουν κάνει λάθη, θα πρέπει να τιμωρηθούν αλλά θα πρέπει να υπάρξει μία ανακοινώσιμη ποινή. Ο Έλληνας διαιτητής γενικά δέχεται πολύ μεγάλη ψυχική πίεση».

  Δεν μπορεί να πάει Καλλιμάρμαρο ο Γιαννακόπουλος - Αιχμές για Αγγελόπουλους



Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: