Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος – "Για τον Ραμόν μπορεί να…


Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος – "Για τον Ραμόν μπορεί να…


Διαφ.

Οι σκέψεις του Μίτσελ για την 11αδα και το πλάνο για τον νεαρό αμυντικό.  

Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων, αρχικά υπενθύμισε ότι είναι ητελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους παίκτες, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια κινητικότητα καθώς έχουν ήδη αποκτηθεί τέσσερις παίκτες στη χειμερινή περίοδο.

Στη συνέχεια ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων σχολίασε ότι οι ομάδες που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ έδειξαν και χθες το πόσο δυνατές είναι, καθώς η Ναντ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Γιουβέντους εκτός και η Καραμπάγκ νίκησε 1-0 τη Γκενκ, τονίζοντας -την ίδια στιγμή- πως η Φράιμπουργκ είναι πάντα μέσα στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ στην Μπουντεσλίγκα.



Κυρίως στάθηκε στο κρίσιμο βαθμολογικής άποψης ματς του Ολυμπιακού με τη Λαμία λέγοντας ότι περιμένουμε να ξεκαθαρίσουν κάποια ερωτηματικά που υπάρχουν για την 11άδα για το εάν, τελικά, ο Μίτσελ βάλει αυτούς που εικάζουμε, δηλαδή, τους Ντόι, Κανός, Σαμασέκου και Ραμόν.

Μάλιστα, σχετικά με τον νεαρό Βραζιλιάνο, ανέφερε ότι το ματς με τη Λαμία σε συνδυασμό με το προηγούμενο εναντίον του Παναιτωλικού μπορεί να λειτουργήσει σαν μια σοβαρή ευκαιρία για να διεκδικήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας την θέση του Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος πάνω από δύο χρόνια έχει πάρει -ουσιαστικά- τη φανέλα σπίτι του.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα…

  Τρελό πρωτοσέλιδο για Μαρσιάλ! «Αντωνάκη είσαι τρέλα» με την κίτρινη φανέλα

 




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: