ΠΑΟΚ: Αποκαλύψεις για Κωνσταντέλια, Μίλαν – Ανατροπή λόγω…


ΠΑΟΚ: Αποκαλύψεις για Κωνσταντέλια, Μίλαν – Ανατροπή λόγω…


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Ιταλός δημοσιογράφος όπου και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Μίλαν για τον νεαρό παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά βάζοντας νέα δεδομένα στο τραπέζι.

Λούκα Μπιανκίνι: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος της Gazzetta dello Sport  και μίλησε για το ενδιαφέρον της Μίλαν για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια από τον ΠΑΟΚ, ενώ αποκάλυψε ότι οι Ροσονέρι έχουν στο στόχαστρό τους και τον Στέφανο Τζίμα.



Για το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Κωνσταντέλια: «Η Μίλαν πάντα κοιτά νέους ποδοσφαιριστές. Το έκανε πέρσι με τον Μάρκο Λάζετιτς από τη Σερβία και φέτος με τον Ντάριο Οσόριο αλλα η ομάδα του στη Χιλή ζήτησε πάρα πολλά χρήματα και το θέμα δεν προχώρησε. Αμφιβάλλω αν η Μίλαν δώσει 20 εκατομμύρια για έναν νέο παίκτη. Γενικά η Serie A περνά κρίση. Κάνεις εδώ δεν είδε καμία ομάδα να ξοδεύει 15-20 εκατομμύρια για έναν παίκτη με έναν χρόνο στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας. Με ένα ποσό στα 8-10 εκατομμύρια θα μπορούσε να γίνει κάτι. Με δεδομένο, όμως, ότι ο ΠΑΟΚ έχει αρνηθεί τέτοιες προτάσεις, το θεωρώ δύσκολο να προχωρήσει».

  Το πήρε πάνω του ο Καρυπίδης! Ομάδα πήγε να... κλέψει Κουάισον από τον Άρη

Αν η Μίλαν έχει έρθει στην Ελλάδα και για άλλους ποδοσφαιριστές: «Η Μίλαν έχει έρθει στην Ελλάδα και για άλλους παίκτες όπως τον Στέφανο Τζίμα, πάλι από τον ΠΑΟΚ. Έχει στείλει σκάουτς για νέους παίκτες σε όλη την Ευρώπη. Εδώ και έναν χρόνο η Μίλαν έχει πωληθεί σε αμερικανικό fund και δεν στέκονται μόνο στις πληροφορίες των σκάουτς αλλά χρησιμοποιούν και προγράμματα με δεδομένα και θα είναι από τους κυρίους παράγοντες για τις μετάγραφες στο μέλλον».

Για τον Πάολο Μαλντίνι που φέρεται να μίλησε με τον Ζοσέ Μπότο: «Είναι κρίσιμο πρόσωπο για τις μεταγραφές στη Μίλαν. Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως τεχνικός διευθυντής το καλοκαίρι. Ήταν πολύ δύσκολες οι διαπραγματεύσεις, ή συμφωνία έγινε την τελευταία μέρα του προηγούμενου συμβολαίου του. Το κλαμπ εγγυήθηκε στον Μαλντίνι ότι θα έχει ελευθερία κινήσεων για πωλήσεις και αγορές. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι για το κομμάτι των νέων όπως ο Μαργκότα που δούλεψε και στην Μονακό αλλά ο Πάολο Μαλντίνι έχει τον τελευταίο λόγο για τις μεταγραφές», είπε ο Λούκα Μπιανκίνι.

  Εντολή Αλόνσο στον ΠΑΟ - Έτσι τα αλλάζει όλα - Κόλπο στην 11άδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Πάγωσαν” με τα κιλά του Μαρσέλο στου Ρέντη – “Πέφτουν” τρελά λεφτά στον ΠΑΟΚ – Φεύγει ο Λιβάι!




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: