Παναθηναϊκός: Αυτός άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟ – Ποιον…


Παναθηναϊκός: Αυτός άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟ – Ποιον…


Διαφ.

Οι Πράσινοι προετοιμάζονται πλέον για το σημαντικό ντέρμπι με τους Ερυθρόλευκους, με τον Σέρβο τεχνικό να σκέφτεται να αλλάξει έναν παίκτη από την βασική ενδεκάδα από αυτή που αγωνίστηκε κόντρα στον Βόλο στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: Για την νίκη με καλή εμφάνιση των Πρασίνων κόντρα στον Βόλο, αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι αιωνίων με τον Ολυμπιακό μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.



«Μετά το χθεσινό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και ανεξάρτητα τι θα γίνει στο Ατρόμητος-ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα στο +1 από την ΑΕΚ. Αυτό ψυχολογικά του δίνει κάτι, αλλά αυτό που μετράει είναι η διάρκεια. Το έχω ξαναπεί ότι ο τίτλος θα κριθεί στα πλέι οφ. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος αυτό επιβεβαιώνεται. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 2-0 και τη Λαμία, 2-0 και τον Βόλο, αλλά τα δύο παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση. Προχθές, έχει κάνει την καλύτερη του εμφάνιση στον δεύτερο γύρο και μια από τις καλύτερες στο φετινό πρωτάθλημα. Έχει 28 τελικές, οκτώ στον στόχο και έχει δύο γκολ και άλλα δύο δοκάρια», είπε μεταξύ άλλων.

  Ατάκα από Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ και τα πιτσιρίκια από τις ακαδημίες!

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε ότι η είσοδος του Μαντσίνι στην 11άδα είναι η αιτία της αλλαγής εικόνας που έχει ο Παναθηναϊκός τον τελευταίο καιρό, μιας και έχει ανεβάσει και τον Χουάνκαρ, ενώ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτεται σοβαρά να βάλει στο βασικό σχήμα τον πιο έμπειρο Κώτσιρα αντί του Βαγιαννίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στην Τούμπα: “Ντου ΑΕΚ στον διαιτητή, χτυπούσαν πόρτες και… – Φώναξε την αστυνομία ο ΠΑΟΚ”




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: