ΠΑΟΚ: "Ρίχνει και μπινελίκια ο Λουτσέσκου – Είναι…


ΠΑΟΚ: "Ρίχνει και μπινελίκια ο Λουτσέσκου – Είναι…


Διαφ.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε ότι στον ΠΑΟΚ ασχολούνται με την κατάκτηση του τίτλου και αναφέρθηκε στην τακτική του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και στα «πήγαινε-έλα» στην επίθεση.

Κάθε άλλο παρά αδιάφοροι είναι στον ΠΑΟΚ αναφορικά με την προοπτική κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, καταγράφοντας και την τακτική του Ραζβάν Λουτσέσκου.



«Ο Λουτσέσκου τεστάρει τους δικούς του, κάνει τέτοιες συζητήσεις. Μάλιστα, τους ρωτάει για το πρωτάθλημα κι αν κάποιος είναι λίγο χαλαρός, πέφτουν μπινελίκια. Ότι δείχνει προς τα έξω ο ΠΑΟΚ, είναι το ακριβώς αντίθετο προς τα μέσα. Θέλει να τους πορώνει, να δίνει κίνητρο. Τους πιέζει πολύ, είναι φοβερή η τακτική του. Έτσι θέλει να δουλεύει, βάζοντας πάντα τον υψηλότερο στόχο και… κάτι γίνεται. Ο ΠΑΟΚ είναι τέταρτος και ανεβαίνει», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά είναι με τον… Πασχαλάκη στα ντέρμπι, προτιμώντας το «Χ» για να είναι κοντά στις πρώτες θέσεις στα πλέι οφ.

  Είπε “όχι” για Ισραήλ πρώην άσος του Ολυμπιακού

Παράλληλα, ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε πως, υπό προϋποθέσεις, η τρίτη θέση είναι καλύτερη από την δεύτερη, εξηγώντας το γιατί σε ό,τι αφορά στον ΠΑΟΚ.

Ενώ σημείωσε ότι ούτε ο Κούτσιας είναι προς πώληση, αφού έχει παραχωρηθεί δανεικός στον Βόλο αλλά δεν είναι… ξεχασμένος από τους «ασπρόμαυρους» και όλα θα φανούν το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκληρή δημοπρασία για τον “μάγο” του ΠΑΟΚ! “Σφάζονται” στα πόδια του μεγαθήρια – Τινάζει τη μπάνκα




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: