Φοβερά πράγματα με Κωνσταντέλια – Σε αυτή την ομάδα τον… έστειλαν με 13 εκατομμύρια ευρώ!


Φοβερά πράγματα με Κωνσταντέλια – Σε αυτή την ομάδα τον… έστειλαν με 13 εκατομμύρια ευρώ!


Διαφ.

Η… μανία καλά κρατεί για το νέο μεγάλο αστέρι του ΠΑΟΚ, οι εμφανίσεις του οποίου τον έχουν βάλει στα μπλοκάκια σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.



Η… τρέλα για τον Γιάννη Κωνσταντέλια συνεχίζεται, με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να βρίσκεται πρώτος στη λίστα αναζητήσεων του transfermarkt αλλά και πρώτος στα μπλοκάκια των σκάουτερ ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως η Γαλατασαράι η οποία είναι έτοιμη να δώσει 13 εκατομμύρια ευρώ στον Δικέφαλο για τον ποδοσφαιριστή.

 

Τα σενάρια για τον νεαρό μεσοεπιθετικό του Δικεφάλου πλέον όμως δεν σταματούν σε τίτλους δημοσιευμάτων αλλά έχουν φτάσει μέχρι και σε γραφήματα που εντάσσουν τον 19χρονο στην ενδεκάδα του Τουρκικού συλλόγου μαζί με τον Μέρτενς, τον Ζανιόλο και πίσω από τον Μάουρο Ικάρντι που βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Η Γαλατά βρίσκεται στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος με 54 βαθμούς με εννέα πάνω από τη Φενέρμπαχτσε, έχοντας ωστόσο έναν αγώνα περισσότερο 22 έναντι 21, ενώ στην ενδεκάδα που «διαφημίζουν» οι Τούρκοι βρίσκεται και ο Ρενάτο Σάντσες που ενδιαφέρει τον σύλλογο για μεταγραφή από την Παρί σεν Ζερμέν.

  "Καμπανάκι" Ντέμη σε ΑΕΚ για μεταγραφές, Μαρσιάλ και τραυματισμούς!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: