Βραδινό… χτύπημα Νικολογιάννη για ντέρμπι – "Πολύ σπουδαίος βαθμός για ΠΑΟ" – Ατάκες για ακυρωμένο γκολ


Βραδινό… χτύπημα Νικολογιάννη για ντέρμπι – “Πολύ σπουδαίος βαθμός για ΠΑΟ” – Ατάκες για ακυρωμένο γκολ


Διαφ.

Την δική του άποψη για το ντέρμπι του Καραϊσκάκης εξέφρασε ο έμπειρος ρεπόρτερ όπου και ανέφερε ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό για τους Πράσινους με τον ίδιο να σχολιάζει το γκολ που ακυρώθηκε μετά τη χρήση VAR.



Τάσος Νικολογιάννης: Παρά το γεγονός της μέτριας εμφάνισης ο Παναθηναϊκός κατάφερε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Ολυμπιακό και τον έμπειρο ρεπόρτερ των Πρασίνων να μιλάει στον bwinΣΠΟΡ FM τονίζοντας πως το Τριφύλλι πήρε έναν πολύτιμο βαθμό, παρόλο που ήταν σε πολύ κακή βραδιά και ίσως άξιζε να ηττηθεί.

Παράλληλα μίλησε και για τη φάση του ακυρωμένου γκολ του Βρουσάι, τα τελευταία λεπτά του αγώνα, αλλά και την ένταση που επικράτησε με τις διαμαρτυρίες του Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Όλοι όσοι θέλουμε ένα ποδόσφαιρο ανταγωνιστικό και καθαρό, θέλαμε ξένους διαιτητές και VAR. Σήμερα καταλάβαμε γιατί χρειάζονται αυτά, το γκολ οφσάιντ του Ολυμπιακού θα είχε μετρήσει. Είδαμε τι έγινε στο τέλος με τις διαμαρτυρίες του Βαγγέλη Μαρινάκη, τέτοια πράγματα πάνε το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω», σχολίασε συγκεκριμένα ο Τάσος Νικολογιάννης.

  Δεν έχουν κλείσει οριστικά οι μεταγραφές της ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το γκολ του Ολυμπιακού που ακυρώθηκε στο 90’ – Έξαλλος ο Μαρινάκης μέσα στο γήπεδο! (ΦΩΤΟ)

 

Διαβάστε επίσης: