Άντεξε στο "θρίλερ" ο Άρης και κλείδωσε τα πλέι οφ – Τεράστια νίκη με Ατρόμητο!


Άντεξε στο “θρίλερ” ο Άρης και κλείδωσε τα πλέι οφ – Τεράστια νίκη με Ατρόμητο!


Διαφ.

Ο Άρης ήταν αρκετά δραστήριος, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και επικράτησε του Ατρομήτου για να εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι οφ. Έχασε τεράστια ευκαιρία η φιλοξενούμενη ομάδα στις καθυστερήσεις. 



Ο Άρης κέρδισε με 2-1 τον Ατρόμητο, σε ένα ματς που παρότι κυριαρχούσε για 75΄, κινδύνευσε να γίνει… ροντέο μετά από το γκολ του Ρομπάιγ στο 80΄. Παρόλα αυτά ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να πάρει κάτι περισσότερο, με τον Άρη να εκμεταλλεύεται το πρώτο μέρος που έκανε ότι ήθελε, σφραγίζοντας μια θέση για τα φετινά πλέι οφ, αφού άφησε τον Ατρόμητο στο -9!

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Νταρίντα, ο οποίος άνοιξε και το σκορ, ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος για το 3-1, όπως και ο Χριστοδουλόπουλος, μετά από τρομερή ατομική ενέργεια.

Πριν τον αγώνα ο Άρης είχε 34 βαθμούς και ο Ατρόμητος 28, ενώ οι Περιστεριώτες έχουν ένα ματς λιγότερο, αυτό με την ΑΕΚ. Κοινώς ήταν όλα ανοικτά για το εάν θα μπορέσει ο Άρης να πάρει ή όχι το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Ε με την νίκη που πήρε πήγε στους 37 με τον Ατρόμητο να μένει στους 28 βαθμούς και ουσιαστικά να μένει εκτός πλέι οφ!

  Γκολάρα από τον Κοσίδη με Πούστσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ματς

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν μπει με διάθεση να πιέσουν ψηλά και ειδικά ο Άρης, ο οποίος κατάφερε να έχει τον πλήρη έλεγχο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Η πίεση μάλιστα απέδωσε καρπούς μόλις στο 8, μιας και ο Άρης άνοιξε το σκορ! Σε εκείνο το σκορ ο Νταρίντα έπιασε ένα χαμηλό σουτ, μετά από όμορφη ενέργεια του Πάλμα. Πάντως το γκολ έχει μερίδιο ευθύνης ο Γιαννιώτης ο οποίος δεν έκανε καθόλου καλό υπολογισμό. Μάλιστα, η πίεση του Άρη ήταν τέτοια που οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ μόλις στο 11΄, έστω και εάν αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Σε εκείνο το σημείο ο Ματέο Γκαρσία εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των φιλοξενούμενων και ενώ είχε προηγηθεί δοκάρι του Πάλμα. Αυτός που ήταν εκτεθειμένος ήταν ο Ρουπ στην αρχή της φάσης.

Ο Άρης δεν πτοήθηκε από το ακυρωθέν γκολ και συνέχισε να ασκεί πίεση, με αποτέλεσμα να χάσει νέα μεγάλη ευκαιρία στο 17΄ ο Ρουπ, με τον Γιαννιώτη να του λέει όχι. Η δικαίωση της πίεσης των φιλοξενούμενων ήρθε στο 27΄, όταν ο Ματέο Γκαρσία πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Ρουπ, το οποίο είχε βρει στο δοκάρι και έτσι έγινε το 2-0.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Ατρομήτου ήρθε στο 30΄, όταν ο Κεσχρίντα έβγαλε μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι με τον Ρομπάιν να αστοχεί σε σουτ που έπιασε στην κίνηση, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 33΄ ο Ρουπ έπιασε βολέ, ωστόσο ο Γιαννιώτης έδιωξε την μπάλα. Το πρώτο μέρος δεν είχε κάποια άλλη μεγάλη φάση, με τον Άρη ουσιαστικά να κυριαρχεί και να εξασφαλίζει απολύτως δίκαια το 2-0.

  Έκπληξη με ξένο παίκτη από Αλόνσο ενόψει Σερρών - Η αποστολή του ΠΑΟ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν εμφανώς… πιο αργός, μιας και δεν παρουσίαστηκε κάποια μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα 30΄. Κάπου εκεί ξεκίνησε να αλλάζει… το πράγμα, με τον Άρη να βλέπει τον Καμαρά στο 77΄ να σπαταλάει μια σπουδαία ευκαιρία, μετά από τρομερή πάσα του Ιτούρμπε. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ατρόμητος έχασε τεράστια ευκαιρία, με τον Τζοβάρα να σεντράρει από τα δεξιά, με τον Ρομπάιγ να βλέπει τον Κουέστα να αποκρούει την προσπάθεια του. Η πίεση του Ατρομήτου είχε ως αποτέλεσμα να βρει δίχτυα στο 79΄. Σε εκείνο το σημείο ο Ρομπάιγ βρέθηκε ξανά ααμρκάριστος, η μπάλα κόντραρε στον Πίρσμαν και κάπως έτσι έγινε το 2-1. Το ματς έγινε ροντέο και στο 84΄ ο Νταρίντα αστόχησε από πλεονεκτική θέση, μετά από μπαλιά του Ιτούρμπε.

Στη συνέχεια και ο Χριστοδουλόπουλος έχασε τεράστια ευκαιρία για το 3-1, με τον Γιαννιώτη να του λέει όχι, ωστόσο η τελευταία φάση άνηκε στον Ατρόμητο με το σουτ του Ρομπάιγ να καταλήγει άουτ.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: