Εξελίξεις που θα συζητηθούν με Πινέδα! Κινήσεις στο παρασκήνιο – Μένει ή φεύγει από την ΑΕΚ;


Εξελίξεις που θα συζητηθούν με Πινέδα! Κινήσεις στο παρασκήνιο – Μένει ή φεύγει από την ΑΕΚ;


Διαφ.

Η πρόθεση του Μεξικανού και τί λένε στην πατρίδα του για το μέλλον του στην Ευρώπη και την ομάδα του Δικέφαλου αετού.



Ο Ορμπελίν Πινέδα αποτέλεσε τη μεταγραφική καψούρα του Ματίας Αλμέιδα. Η μετακίνησή του ήταν δύσκολη υπόθεση, αφού η Θέλτα δεν ήταν θετική, ο παίκτης επιθυμούσε να ξανασυνεργαστεί με τον Αργεντινό τεχνικό όμως και έτσι ήρθε στη χώρα μας. Ο Μεξικανός εξτρέμ κέρδισε φανέλα βασικού και μέχρι στιγμής μετρά 27 συμμετοχές με 8 γκολ και 3 ασίστ. Κατά καιρούς προέκυπταν σενάρια επιστροφής του στην Ισπανία, τα οποία διαψεύδονταν απ’όλες τις πλευρές.

Όσο όμως πλησιάζουμε στη λήξη της αγωνιστικής περιόδου τόσο αυξάνεται το ενδιαφέρον για το τί θα γίνει με το μέλλον του. Ο ίδιος αναφέρθηκε πρόσφατα στο θέμα σε δηλώσεις του, στη Nova,  στις οποίες ανέφερε, πως έχει αναθέσει στον εκπρόσωπο του να μιλήσει και με τις δυο ομάδες και τόνισε πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ, απολαμβάνει αυτό που κάνει και πως περνάει καλά στη χώρα μας με την οικογένειά του.

  Θέλει νίκη με Ολυμπιακό ο Καρυπίδης - Οι ατάκες στους παίκτες του Άρη

Ο 26χρονος παίκτης  παραχώρησε συνέντευξη στο TUDN και αναφορικά με το μέλλον του υποστήριξε ότι «υπάρχουν πολλές προοπτικές, το έχω συζητήσει με τον ατζέντη μου, έμειναν λίγοι μήνες και δεν ξέρω τι θα γίνει». Και εν συνεχεία υποσχέθηκε πως θα δώσει τα πάντα για την ΑΕΚ το επόμενο διάστημα υποστηρίζοντας ότι «θα δώσω τον καλύτερο Ορμπελίν, όπως πάντα προσπαθούσα να κάνω. Αν θα συνεχίσω ή όχι εδώ δεν ξέρουμε, αλλά θέλω να αφήσω ένα καλό σημάδι».

Πάντως δημοσίευμα της μεξικανικής ιστοσελίδας “debate.com.mx” αφήνει τα πάντα ανοικτά. «Ο Πινέδα έδειξε ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο για να συνεχίσει στους Έλληνες», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ. Ενώ στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται οτι «ο Μεξικανός άσος παρακολουθεί στενά με τον ατζέντη του τις εξελίξεις και τις προοπτικές για να δει τις δυνατότητες που έχει είτε να συνεχίσει με μία ανανέωση στην Ελλάδα ή να μεταναστεύσει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα τους επόμενους μήνες».


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: