"Άλλη" ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη – Αποκάλυψη Τσακίρη – Πολλές αλλαγές, ποιος θα είναι ο αντι-Λιβάι (Audio)


“Άλλη” ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη – Αποκάλυψη Τσακίρη – Πολλές αλλαγές, ποιος θα είναι ο αντι-Λιβάι (Audio)


Διαφ.

Τα πλάνα ενδεκάδες του Αργεντινού τεχνικού για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη και πώς σκοπεύει να καλύψει το κενό του τραυματία Γκαρσία στην επίθεση.



Τα πλάνα του για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό καταστρώνει ο Ματίας Αλμέιδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Τσακίρη, ο Αργεντινός τεχνικός θα κατεβάσει την ομάδα του στο «Γ. Καραϊσκάκης» πιθανότατα με 6 ως 8 αλλαγές, ενώ υποστήριξε πως στο εν λόγω ματς η ΑΕΚ πρέπει να έχει την απαραίτητη σοβαρότητα παρά το 3-0 του πρώτου αγώνα.

«Έχει μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ η ΑΕΚ, το μόνο αρνητικό πως δεν θα έχει φορ με τον ΟΦΗ εκτός και αν προλάβει ο Φαν Βέερτ. Ο Αραούχο και ο Σιμάνσκι εκτιμώ πως θα παίξουν με Ολυμπιακό επειδή θα είναι εκτός με τον ΟΦΗ.

Θα έχει πολλές αλλαγές. Εκτός θα είναι ο Γιόνσον, ίσως Χατζισαφί ή Ρότα για να πάρουν ανάσες, θα δούμε περισσότερο Ελίασον, πιθανότατα από την αρχή Μάνταλο, Τσούμπερ, Στάνκοβιτς. Αραούχο και Τσούμπερ θα είναι το δίδυμο στην επίθεση με τον Ολυμπιακό όπως φαίνεται και θα εναλλάσσονται»
, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακούστε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη:

  Εξελίξεις με Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ - Το νέο συμβόλαιο που θα πάρει


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: