Μόλις έσκασε: Ορίστηκε διαιτητής για τη μεγάλη ρεβάνς Ολυμπιακού-ΑΕΚ για το Κύπελλο!


Μόλις έσκασε: Ορίστηκε διαιτητής για τη μεγάλη ρεβάνς Ολυμπιακού-ΑΕΚ για το Κύπελλο!


Διαφ.

Ανακοινώθηκε ο ρέφερι που θα κληθεί να σφυρίξει στον επαναληπτικό ημιτελικό του Φαλήρου. Αυτός θα διευθύνει το Λαμία-ΠΑΟΚ.



Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές για τους αυριανούς (1/3) ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, πρώτος αγώνας μεταξύ της Λαμίας και του ΠΑΟΚ και ρεβάνς Ολυμπιακό και ΑΕΚ. 

Στο ντέρμπι του “Γ. Καραϊσκάκης” ορίστηκε ο Αζέρος Αλιγιάρ Αγκάγεφ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, ο οποίος έχει σφυρίξει και στο παρελθόν ντέρμπι των δύο ομάδων. 

Συγκεκριμένα είχε διευθύνει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-1 στις 3 Απριλίου 2022. Επιπλέον έχει “σφυρίξει” στην Ελλάδα τα παιχνίδια Λεβαδειακός-Βέροια 1-0 (15/5/22), Παναθηναϊκός-Άρης 1-0 (1/5/22), Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 3-0 (4/4/21), Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-0 (2/2/20) και ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-0 (10/3/19).

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ζεϊνάλ Ζεϊνάλοφ, Ακίφ Αμιράλι, 4ος ο Παπαδόπουλος και στο VAR ο Ελτσίν Μασίγεφ με τον Ψαρρή. 

Στο Λαμία-ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Μανούχος, με βοηθούς τους Κωσταρά, Κουρομπύλια, 4ος ο Τσέτσιλας και στο VAR ο Κουμπαράκης με τον Κόλλια.

  Αποθέωσαν Παύλο οι Μποντιρόγκα, Αλβέρτης - "Έφτιαξε οικογένεια"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το γκολ του Ολυμπιακού – Κόκκινη σε ΠΑΟ – Λάθος η κάρτα σε Μαρινάκη (Vid)

 

Διαβάστε επίσης: